STRAŠNI DOGAĐAJI

Katie Price progovorila o traumama: Seksualno su je zlostavljali tri puta, jednom čak i pred njezinom djecom

‘Čak i nakon svih ovih godina sjećam ga se jasno kao dan...‘, prisjećala se telezivijska ličnost, Katie Price

Katie Price

 Aaron Chown/Pa Images/Profimedia/Aaron Chown/pa Images/profimedia

Prvi je put imala sedam godina, drugi je put sebi za pravo to uzela jedna slavna osoba, a treći se put to dogodilo pred njezinom djecom. Riječ je naime o Katie Price - televizijskoj ličnosti, modelu i autorici - koja je otkrila da je tri puta bila seksualno zlostavljana.

"Čak i nakon svih ovih godina se sjećam njegovih riđih pjegica. Vidim ih jasno kao dan... Ako zatvorim oči, mogu vidjeti njegovu ćelavu glavu s pramenovima riđe kose", tako je Price za Daily Mail opisala stranca koji je bio u njezinom životu na samo nekoliko minuta i ostavio trag za cijeli život.

"Pokazao mi je stambeni blok u daljini i rekao: ‘Vratit ću se tamo i donijeti ti funtu i sladoled.‘ Njegov mi glas odjekuje dok ovo pišem...", iznijela je Price, kojoj su jedan park u blizini doma i ruta kojom je prošla bezbroj puta postali noćna mora. Policija nikada nije pronašla počinitelja.

Drugi je put bila upletena slavna osoba. "Iako želim da se to zna, neću ga ovdje imenovati", poručila je pa se krenula prisjećati trećega puta koji se dogodio u Južnoj Africi 2018. kada je snimala reality show "My Crazy Life", u kojem je pristala sudjelovati zbog svog najboljeg prijatelja Neila Tawesa.

S obzirom na to da su ondje s njom bila njezina djeca - sin Junior, koji je tada imao 13 godina, i kći Princess, koja je tada imala 11 godina, odlučila im je pokazati zemlju pa su dogovorili safari. Sve je bilo u redu do povratka kući. Kratko su zastali na cesti i onda su ih zaskočili otmičari.

"Njihove su ruke bile posvuda po meni, u meni i dolje u mojim hlačama. Samo sam ponavljala: ‘Skini se s mene, siđi s mene! Nemam ništa!‘ Ali uzeli su mi sve, sav nakit koji sam imala i sat", prisjetila se Price. Prijatelj Tawes pokušao ih je obraniti i počeo se tući s otmičarima.

"Pokušavao ih je pretući, ali bilo ih je toliko da su oni počeli tući Neila. Bilo je užasno. Uspio im je oteti ključeve i ući u auto, ali onda su ga udarili... Odjednom je bilo krvi svuda. Neil je bio nokautiran, a vrištanje nas ostalih je bilo zaglušujuće. Izraz potpunog straha na licima moje djece nešto je što nikada neću zaboraviti. Kada vidite da vaša djeca žive horor priču i ne možete je zaustaviti, to vas proganja...", priznala je zvijezda.

Iako je dio ekipe nakon incidenta odletio nazad u Ujedinjeno Kraljevstvo, Price je ostala raditi. "Zašto sam nastavila snimati nakon otmice i seksualnog napada? Zašto? Jer sam mislila da ću izgubiti ugovor, a morala sam raditi", otkrila je Price.

"Pokušala sam potisnuti sve što se dogodilo u Južnoj Africi... Došlo je do trenutka u kojem se sve nagomilalo na mene i samo sam željela da sve nestane. Htjela sam da prestanem živjeti. Pokušao sam se ubiti. Završila sam u rehabilitacijskom centru gdje sam se liječila od PTSP-a. Svi smo bili pogođeni otmicom. To se dogodilo prije šest godina, ali još uvijek mi je teško o tome govoriti...", dodala je Price koja je cijelu svoju priču i sve svoje životne avanture odlučila objediniti u knjizi "This is Me: The High Life. The Dark Days. The FULL story."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 19:03