DANAS SU SRETNI

Katy Perry o kratkom prekidu s Orlandom: ‘On je izašao iz celibata, ja iz veze. Htjeli smo drugačije stvari‘

Par, koji danas zajedno ima kćer, prošao je kroz teško razdoblje godinu dana nakon početka veze

Orlando Bloom i Katy Perry

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevačica Katy Perry u dugogodišnjoj je vezi s glumcem Orlandom Bloomom, a zajedno imaju i jedno dijete, kćer Daisy. Jedan od najskladnijih slavnih parova prošao je kroz težak period u vezi, a 2017. su i prekinuli. Ona je tada, kako piše Page Six, htjela raditi na sebi, a Orlando nije bio zainteresiran za "igranje igara".

Par je tada u vezi bio oko godinu dana, a prekinuli su nakon što se glumac vratio s jednotjednog "retreata". U tom su razdoblju htjeli različite stvari. O prekidu je Katy progovorila u podcastu "Call Her Daddy".

image

Katy Perry i Orlando Bloom

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Nismo baš bili u ovome od prvog dana. On je, jer je tek prošao kroz dugi celibat i imao je druge namjere. Ja sam tek izašla iz veze i bila sam kao, ne mogu više ovo. Moram plivati u drugom jezeru, ali morala sam i puno raditi", rekla je ona pa dodala da Orlando, nakon što se vratio s aktivnog odmora, nije više htio igrati igru mačke i miša.

Pjevačica je rekla da joj je to dosadilo te je odlučila nastaviti dalje. Par je imao jako tešku godinu, a onda je i ona odlučila otići na duhovnu obnovu koja joj je, kako kaže, u potpunosti promijenila život. "Bila bih mrtva bez toga. Ne bih bila na ovoj planeti bez tog procesa i meditacije. Zato što je buka postala preglasna", dodala je ona te istaknula da joj je taj aktivni odmor pomogao da "spoji svoju glavu i srce".

image

Katy Perry i Orlando Bloom

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Nakon što su se ona i Bloom ponovno sastali, pjevačica mu je "pokazala najgore od sebe", nakon čega je on ostao s njom i podržao je. Tako je ona shvatila da je on pravi čovjek za nju. Danas par zajedno radi na tome da im veza bude jaka tako da idu na terapiju za parove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 14:22