LUDA NOĆ

Katy Perry partijala u Barceloni bez Orlanda Blooma: Na razuzdanoj zabavi poljubila muškarca koji nije njezin muž

Pjevačica već neko vrijeme putuje Europom gdje promovira svoj novi singl ‘Woman‘s World‘

Katy Perry na zabavi u Barceloni

 Instagram

Američka pjevačica Katy Perry već neko vrijeme putuje Europom i promovira svoj novi singl "Woman‘s World". Ovih je dana bila u Barceloni, a kako se provela je pokazala na društvenim mrežama. Perry je objavila video s razuzdane zabave u jednom noćnom klubu gdje su ju dočekali brojni fanovi.

Katy je skakala, pjevala, a u jednom je trenutku čak poljubila obožavatelja iz publike. Njezin je potez naišao na podijeljena mišljenja njenih pratitelja na Instagramu zbog toga što je Katy u braku s glumcem Orlandom Bloomom.

"Volim Katy Perry, išla sam na njezin koncert u Tursku. Ali, u isto sam vrijeme i majka i ne mogu povezati ovakvo ponašanje s majkom i suprugom", napisala je jedna obožavateljica. "Samo zato što si majka i supruga ne znači da si samo to", odgovorila je druga.

U komentarima se javio i muškarac koji je poljubio Katy. "Ja sam dečko kojeg si poljubila, volim te", poručio joj je.

Njezin suprug, kako pišu strani mediji, nije bio prisutan na zabavi, ali je par proteklog vikenda uživao u St. Tropezu. Katy je podijelila trenutke s njihovog putovanja, uključujući i video na kojem su razmijenili poljubac i zagrljeni pozirali.

Pjevačica je prije desetak dana objavila novu pjesmu "Woman‘s World" uz spot, a potom se našla na meti negativnih komentara. Brojni su joj poručili da pjesma i video imaju zbunjujuću poruku i "pretjerano seksualiziran ton". Kontroverzno je bilo i to što se u videu pojavio Dr. Luke, glazbeni producent kojeg je pjevačica Kesha optužila za seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje, a dugo su godina vodili i sudsku bitku.

Kasnije je Katy objasnila da je video satiričan i sarkastičan, što joj nije pomoglo. Njezin singl nije doživio očekivani uspjeh, a kako je izvor rekao za Daily Mail, Katy "paničari" jer uskoro treba objaviti novi album, a strah ju je da ni on neće biti uspješan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 11:54