GAF KOJI NE OPRAŠTAJU

Katy Perry u navijačkoj euforiji napravila grešku zbog koje su je brojni fanovi napali: ‘To je jadno...‘

Korisnici na X-u odmah su počeli ispravljati grešku pjevačice, ali i izražavati nezadovoljstvo njezinim potezom

Katy Perry

 Profimedia/

Pjevačica Katy Perry podijelila je navijačku poruku na platformi X i pritom napravila jednu grešku koju joj obožavatelji baš nisu mogli oprostiti. Brojni su je korisnici na X-u odmah počeli ispravljati.

Kao što znamo, sinoć su u finalu Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj zaigrali Engleska, za koju je navijala Perry, i Španjolska. A pobjedu u Berlinu i naslov europskog prvaka odnijela je Španjolska.

Čini se da je pjevačica zbog utakmice bila uzbuđena pa je na svom X-u napisala: "Nogomet se vraća kući". Tom je porukom Perry poslala poruku kako navija za Englesku, ali ono što je mnogima upalo u oko je emoji zastave koji je stavila. Naime, pjevačica je stavila emoji zastave Ujedinjenog Kraljevstva, a ne Engleske.

"Engleska zastava nije isto što i zastava Ujedinjenog Kraljevstva", "Sljedeći put pokušaj upotrijebiti ispravnu zastavu", "Poprilično sam siguran da ostatak Ujedinjenog Kraljevstva neće navijati za Englesku", "Očito ti nije stalo - čak si i zastavu pogriješila. Prestani koristiti trendove kako bi bila relevantna. To je jadno", "Upravo si izgubila obožavatelja", neke su od reakcija obožavatelja na X-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 04:14