SVIĐA IM SE GRAD

Katy pričala o neugodnom trenutku s krunidbe kralja Charlesa i otkrila: ‘Orlando i ja razmišljamo o selidbi u London‘

Pjevačica već neko vrijeme promovira svoj novi singl po Europi, a posebno se zaljubila u London i njegove znamenitosti

Katy Perry i Orlando Bloom

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Američka pjevačica Katy Perry gostovala je u emisiji "The One Show", gdje je spomenula da bi se ona i njezin partner Orlando Bloom mogli preseliti u Ujedinjeno Kraljevstvo. Kako kaže, u Londonu postoji puno "elegantnih stvari" koje može raditi sa svojom obitelji. Pjevačica trenutno promovira svoj novi singl "Woman‘s World" u Europi, a posjetila je i London u koji su se ona i njen suprug zaljubili, piše Mirror.

"Ovdje sam, vratila sam se. Ovo je jedan od mojih najdražih gradova. Osim Santa Barbare u Kaliforniji, mog rodnog grada u kojem živim, ovdje provodimo jako puno vremena", rekla je pa dodala:

"Razmišljali smo... Možda... Voljeli bismo to, volimo ovaj grad. Sve je tako profinjeno. Proveli smo cijeli dan u Hyde parku i otišli smo do igrališta princeze Diane. Moja kći je išla na čajanku s temom dinosaura. Mislim, gdje to još možete dobiti?"

image

Katy Perry i Orlando Bloom

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Iako se zaljubila u znamenitosti grada, u istom je doživjela i jedan neugodan trenutak o kojem je progovorila u emisiji. Prisjetila se njezinog posjeta dvorcu Windsor tijekom krunidbe kralja Charlesa. Katy se izgubila u dvorcu, a na kraju je morala pitati princa Williama i Kate Middleton za upute nakon što ih je srela u dvorcu.

"Pa, to je jako velik dvorac. Malo sam zakasnila i trčala sam jako brzo te sam u jednom trenutku naletjela na Williama i Kate i morala sam ih pitati", ispričala je.

image

Katy Perry

Angela Weiss/Afp/Profimedia

Katy i njezine pjesme su jako popularne u Velikoj Britaniji. Čak pet njezinih singlova je završilo na prvom mjestu na ljestvicama, a dva puta su njezini albumi bili na prvom mjestu. Njezin posljednji album je bio peti na britanskim ljestvicama najboljih albuma.

Pjevačica je prije gotovo dva tjedna objavila novi singl i spot nakon kojeg se našla na meti negativnih komentara. Brojni su poručili kako i pjesma i video imaju "pretjerano seksualiziran ton", a nije im se svidjelo ni to što se u spotu pojavio ozloglašeni producent Dr. Luke, kojeg je pjevačica Kesha optužila za seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje. Iako je Katy objasnila da su pjesma i video sarkastični i satirični, singl nije doživio veliki uspjeh kao njezine starije pjesme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. kolovoz 2024 22:48