PONOSNO NOSI MAMINO PREZIME

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta proslavila 18. rođendan: Pronašla još jedan način da se udalji od oca

Shiloh Jolie Pitt je prema pisanjima stranih medija odlučila legalno maknuti ‘Pitt‘ iz svog imena

Shiloh Jolie-Pitt

 Sl, Terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Sl, Terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shiloh Jolie-Pitt u ponedjeljak je napunila 18 godina i odlučila se legalno odvojiti od oca Brada Pitta, tako što će ukloniti „Pitt” iz svog imena, prema TMZ-u.

Shilohin zahtjev za promjenu imena trenutno čeka odobrenje, a vjeruje se da će njezino novo ime biti „Shiloh Jolie”, samo prema prezimenu majke Angeline. Prošlog vikenda je druga kći para, Vivienne, također izbacila „Pitt” iz svog imena i sada se zove Vivienne Jolie. Ipak, Vivienne ima 15 godina i nije poznato je li pravno promijenila svoje ime kao njezina punoljetna sestra.

Najstarija kći para je Zahara koja je prije šest mjeseci također odlučila kao prezime imati samo Angelinino „Jolie”.

Us Weekly je prije tri godine izvijestio kako njihov sin Maddox (22) „ne koristi Pitt kao svoje prezime na dokumentima koji nisu legalni i umjesto toga koristi Jolie”. Strani su mediji pisali da Jolie tada nije podržavala njegovu želju da „legalno promjeni” svoje ime.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie

Jason Merritt/Getty Images/Profimedia/Jason Merritt/getty Images/profimedia

Podsjećamo, Angelina Jolie je ispunila zahtjev za razvod braka od glumca 2016. i tražila je puno skrbništvo nad njihovom djecom Vivienne, Zaharom, Maddoxom, Shiloh, Paxom (20) i Knoxom (15). Nije jasno koliko kontakta djeca imaju s ocem. No, Pax je u objavi za Dan očeva 2020. prozvao svog oca „svjetskim š*pkom”.

„Sretan Dan očeva, ovom š*pku svjetskog ranga. S vremenom dokazuješ da si užasna osoba koja zaslužuje prijezir. Nemaš obzira ni empatije prema svoje četvero najmlađe djece, koja dršću u strahu kad su u tvojoj prisutnosti. Nikad nećeš razumjeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer to ne možeš shvatiti. Život mojih najbližih učinio si paklom. Možeš svijetu i sebi govoriti što želiš, ali istina će doći na vidjelo”, poručio je u objavi na privatnom računu do koje je došao Daily Mail.

Iako su Pitt i Jolie pravno slobodni od 2019., još uvijek nisu finalizirali njihov buran razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 14:48