MAHALI ZASTAVOM

Keanu Reeves nakon INmusica osvanuo u Njemačkoj, svi komentiraju njegovu djevojku: ‘Kakva ljubav...‘

Keanu i Alexandra su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine, a svoju vezu drže u privatnosti. Mnogi su se čudili njegovom odabiru

Keanu Reeves i Alexandra Grant na Moto GP-ju u Sachsenringu

 Robert Michael/Dpa Picture-alliance Via Afp

Američki glumac i glazbenik Keanu Reeves je prije nešto više od dva tjedna nastupio na INmusic festivalu u Zagrebu i oduševio hrvatsku publiku. Nakon spektakularnog koncerta je, proteklog vikenda, snimljen na Moto GP-ju u Njemačkoj, a na utrci mu se pridružila i dugogodišnja djevojka, umjetnica Alexandra Grant.

Zaljubljeni par je, sudeći prema fotografijama, bio odlično raspoložen. Osmijehe nisu skidali s lica, a družili su se i s brojnim fanovima koji su se htjeli fotografirati s njima. U nedjelju su zajedno i mahali kockastom zastavom na kraju utrke.

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant na Moto GP-ju u Sachsenringu

Hz/Dpa Picture-alliance Via Afp

Par je pažnju privukao i svojim modnim kombinacijama. Oboje su nosili ležerne outfite. Keanu je oba dana nosio tamnu jaknu od trapera te traperice u istoj boji. Alexandra je prvi dan odjenula šarenu bluzu kratkih rukava i bež hlače, dok je drugi dan nosila crne traperice i svjetlo plavi džemper.

Reeves je inače veliki ljubitelj utrka i motora, a 2011. godine je osnovao vlastitu tvrtku za proizvodnju motora ARCH Motorcycle.

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant na Moto GP-ju u Sachsenringu

Robert Michael/Dpa Picture-alliance Via Afp

Alexandra i Keanu svoju vezu drže u privatnosti, a nije niti poznato kad su se upoznali. Međutim, brojni nagađaju da su Keanu i Alexandra prijatelji još od 2011. godine kad su zajedno radili na knjizi "Ode to Happiness". Prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2019. godine, kada su prisustvovali LACMA Art + Film Gali. Alexandrina prijateljica Jennifer Tilly je 2020. za Page Six otkrila da je par zajedno već godinama.

Njihova se veza ranije našla i na meti kritika, ponajviše zbog Alexandrinog izgleda. Nakon što su se prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu brojni su komentirali kako Alexandra izgleda "kao baka" zbog sijede kose, a glumcu su poručili da pronađe "nekog mlađeg", iako je Grant od njega mlađa devet godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 08:33