‘JAKO LJUBAZNO, ALI...‘

Kim Cattrall odgovorila na šuškanja o povratku Samanthe Jones u trećoj sezoni serije ‘And Just Like That‘

Ranije se pisalo da će moći odraditi sve svoje scene u Londonu i da će joj platiti pozamašan iznos za glumački angažman...

Kim Cattrall u ‘And Just Like That‘

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Kim Cattrall demantirala je da se ponovno pojavljuje u ulozi Samanthe Jones u trećoj sezoni "And Just Like That". "Ovo je jako ljubazno, ali ne", napisala je na X-u glumica odgovorivši na tvrdnju u kojoj je pisalo da će se pojaviti u sljedećoj sezoni serije.

Ranije se pisalo da će moći odraditi sve svoje scene u Londonu i da će joj platiti pozamašan iznos za glumački angažman, ali i da nije u dobrim odnosima s kolegicom Sarah Parker, prenosi New York Post. "Ona ne sklapa lažna prijateljstva, neće sjediti i pretvarati se da je najbolja prijateljica sa Sarah, čak i da joj plate", rekao je izvor tada.

image

Sarah Jessica Parker u ‘And Just Like That‘

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Kim Cattrall

Stevesands/newyorknewswire/mega/the Mega Agency/profimedia/Stevesands/newyorknewswire/mega/the Mega Agency/profimedia

Cattrall je odbila sudjelovati u nastavku serije "Sex i grad", seriji "And Just Like That", izražavajući svoje nezadovoljstvo pričom svoga lika. Zato što se epizodalno pojavila u finalu druge sezone, mnogi su mislili da će se vratiti u trećoj jer je krajem 2023. otkrila da ju je zvala glavna direktorica sadržaja za HBO i Max, Casey Bloys, i pitala što može učiniti da bi se glumica vratila projektu?

"Hmmm... pusti me da budem kreativna", otkrila je glumica ranije svoj odgovor. No, sada je Cattrall stala na kraj nagađanjima i otkrila da ju obožavatelji ipak neće vidjeti u seriji. Snimanje treća sezone serije "And Just Like That" krenulo je u travnju, a premijerno će biti prikazana sljedeće godine na Maxu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. srpanj 2024 10:42