NA VJENČANJU GODINE

Kim Kardashian zablistala u izazovnoj crvenoj haljini, usporedili je s princezom Jasmine

Reality zvijezda i njezina sestra bile su pozvane na luksuzno vjenčanje sina najbogatijeg čovjeka u Aziji

Kim Kardashian

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ovog se vikenda održalo vjenčanje Ananta Ambanija, sina najbogatijeg čovjeka u Aziji i Radhike Merchant. Među uzvanicima su bile brojne slavne zvijezde, uključujući i Kim Kardashian. Reality zvijezda privukla je poglede ostalih uzvanika na svečanostima u petak i subotu.

U petak je Kim zablistala u crvenom sariju sa svjetlucavim detaljima. Tradicionalnu indijsku haljinu je upotpunila jednostavnim, ali efektnim nakitom.

Spektakularan outfit je imala i u subotu. Nosila je izazovnu crvenu haljinu s brojnim prorezima, koja je naglasila njene grudi. Kim je nosila i plašt u istoj boji, a ovaj je put nosila nešto upečatljiviji nakit. Odabrala je smaragdno zelene dragulje dizajnerice Lorraine Schwartz, koje je nosila na naušnicama, prstenju i ukrasu za glavu.

Na nogama je nosila vrtoglavo visoke i prozirne štikle.

image

Kim Kardashian

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Inače, vjenčanje Ananta i Radhike su brojni prozvali vjenčanjem godine, a jasno je i zašto. Raskošne svečanosti traju već mjesecima, a goste su zabavljali Rihanna, Justin Bieber, Rema i brojni drugi. Kako piše Daily Mail, vjenčanje je koštalo oko 250 milijuna dolara, ne uključujući iznos koji su platili za luksuzne poklone i ugošćivanje poznatih zvijezda, za što su potrošili najmanje 100 milijuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. kolovoz 2024 11:14