HAYDEN PANETTIERE

Kličkova bivša oglasila se nakon kontroverznog intervjua: ‘Uzimam li lijekove ili ne, to nije ničija stvar‘

Glumica je nedavno dala intervju za časopis, a obožavatelji su primijetili kako se čudno ponašala. Zbog toga su se zabrinuli

Hayden Panettiere

 Rolf Vennenbernd/Dpa Picture-alliance Via Afp

Glumica Hayden Panettiere nedavno je zabrinula obožavatelje svojim ponašanjem u intervjuu koji je dala za People. Panettiere je u intervjuu teško izgovarala riječi, a brojni su komentirali kako ne izgleda trijezno. Sada se glumica oglasila na društvenim mrežama i objasnila što se dogodilo.

"Želim odvojiti trenutak da se pozabavim kontroverzom oko intervjua koji sam nedavno dala za People. Neshvatljivo je da sam uopće u ovoj poziciji, ali osjećam se prisiljenom govoriti o tome u prostoru gdje me neće kritizirati koliko brzo ili sporo govorim. Nisam spavala dva dana prije snimanja zbog svojeg psa koji se oporavlja od operacije. Snimanje je trajalo osam sati, nakon čega je uslijedio intervju pred kamerama, koji je trebao trajati jedan sat.

Intervju je počeo dobro, a da se zna, njegov početak nije uključen u verziju koju je People objavio. Bila sam iscrpljena. Moj glasnogovornik je prekinuo intervju jer je postalo očito da blijedim, pogotovo jer je tema bila teška. Pitali smo novinarku možemo li ponoviti drugi dan ili napraviti dodatni intervju preko Zooma, a ona nas je uvjerila da to nije potrebno i da smatra da je intervju bio emotivan i iskren", napisala je ona. Dodala je i kako su im rekli da će intervju urediti, a da su isti vidjeli tek kad je bio objavljen.

"Tuga na svakome izgleda drugačije. Uzimam li lijekove ili ne, to nije ničija stvar. To je između mene i mog liječnika. Radim intervjue kako bih promovirala svoj novi film jer sam ponosna na njega", istaknula je ona.

Brojni su se nakon intervjua zabrinuli za glumičino mentalno zdravlje, o čemu je također progovorila u svojoj objavi.

"Mentalno zdravlje je jako važno i nadam se da oni koji ovo sada čitaju razumiju da ono što kažete skrivajući se iza ekrana računala može imati štetan utjecaj na nekoga. Jako sam zahvalna svima koji su stali u moju obranu usred ovog kaosa", rekla je Hayden.

Inače, glumica je u intervjuu pričala o smrti svog brata Jansena, koji je preminuo prošle godine, a njezin je glasnogovornik rekao da je to vrlo emotivna tema za nju. "To je bio dug i naporan dan za nju. Nije bila pod utjecajem", rekao je on nakon intervjua. Nakon istog su se oglasili i brojni obožavatelji glumice koji su rekli da video treba biti uklonjen.

image

Hayden i Jansen Panettiere 2013.

Lisa Oconnor/aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Šokirana sam što je ovo objavljeno... neugodno je i tužno gledati", "Ovo je potpuno iskorištavanje. Ovo je ovisnica koja očito nije trijezna", pisali su brojni. U intervjuu je glumica pričala i o svojoj borbi s ovisnošću pa su brojni zaključili da se vratila svojim starim navikama. Međutim, sada je objasnila da se to nije dogodilo.

O svojoj ovisnosti je Panettiere pričala i prije dvije godine. "Stvari su se otimale kontroli kako sam starila, a droge i alkohol su postali nešto bez čega gotovo nisam mogla živjeti", tada je ona rekla. Hayden je 2020. godine išla na odvikavanje. Osim borbe s ovisnošću i gubitka brata, glumica je prolazila i kroz teške trenutke nakon što je dobila kćer Kayu. Nakon poroda se borila s postporođajnom depresijom pa je njezina kći neko vrijeme živjela s ocem Vladimirom Kličkom, slavnim boksačem, u Ukrajini.

image

Vladimir Kličko i Hayden Panettiere

Ursula Duren/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 12:02