MA KAKVA BIANCA

Konkurencija je žestoka, ali čini se da je Heidi Klum obukla najsitnije gaćice za plažu ovog ljeta: ‘Želim biti slobodna‘

Heidi često objavljuje fotografije u bikinijima, ali s ovim je nadmašila samu sebe, pa brine što će biti kad ju opali sunce

Heidi Klum

 Instagram/

Manekenka Heidi Klum malo je koga ostavila ravnodušnim novim videom na društvenim mrežama. Trenutno uživa sa suprugom Tomom Kaulitzom na egzotičnoj lokaciji, a pratitelje svakodnevno oduševljava izazovnim fotkama i snimkama s odmora. Inače manekenka nosi minijaturne bikinije, ali nitko nije očekivao da će isti postati još minijaturniji.

Tako je Heidi za posljednji odlazak na plažu odjenula bikini s tigrastim uzorkom, čije su gaćice jedva pokrile njezine intimne dijelove. Bikini je na sebi imao i brojne proreze pa je manekenka poručila da ne zna kako će njezin preplanuli ten kasnije izgledati. Kasnije je manekenka zaplivala bez gornjeg dijela bikinija i rekla kako se osjeća slobodno.

image

Heidi Klum

Instagram/

U bikiniju je, naravno, naglasila i svoju vitku liniju koju održava zdravom prehranom i redovitim vježbanjem. "Pokušavam jesti jako zdravo. Jedemo oko 06:00 ili 06:30 sati, imamo domaću hranu, znati što jedete je jako bitno. Volim zdravu hranu. Ne jedem puno nezdrave grane. Volim biti fit i osjećati se isto tako", rekla je 2021. godine za Body and Soul. Međutim, prošle je godine priznala da jede oko 900 kalorija dnevno nakon čega se našla na meti negativnih komentara. Na iste je odgovorila tako što je rekla da nikada nije morala brojati kalorije.

Zavidnu je figuru pokazala i prije nekoliko dana kad su ona i njen suprug slavili godišnjicu braka. Manekenka je na plaži uživala u toplesu, a na fotkama se sakrila iza svog supruga kako ne bi pokazala previše. Osim toga je objavila i video u kojem je grudi pokrila samo rukama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:55