DOSTA JE SRAMOTE

Kralj Charles će prihvatiti nazad princa Harryja u kraljevsku obitelj, ali samo pod ovim uvjetima

‘Kralj Charles volio bi imati odnos sa svojim sinom koji stvarno funkcionira. No, to ovisi o tome hoće li Harry svom ocu ispuniti želju...‘, kazao je stručnjak

Kralj Charles III. i kraljica Camilla

 Parsons Media/eyevine/profimedia/Parsons Media/eyevine/profimedia

Nije tajna da je princ Harry imao zategnut odnos s obitelji otkako je prestao obnašati kraljevske dužnosti i preselio se u SAD sa suprugom Meghan Markle i njihovo dvoje djece. Sada je, kako prenosi The Mirror, kralj Charles otvoren za pomirenje i povratak najmlađeg sina u kraljevsku obitelj.

image

Princ Harry

Justin Tallis/Afp

"Kralj Charles volio bi biti bliže Harryju i imati odnos sa svojim sinom koji stvarno funkcionira. No, to ovisi o tome hoće li Harry svom ocu ispuniti želju - da više neće pisati knjige i davati sramotne intervjue", rekao je stručnjak za ovo područje, Tom Quinn, koji se referirao na Harryjevu knjigu "Spare" u kojoj je iznio "prljavo rublje" kraljevske obitelji.

image

Meghan Markle i princ Harry

-/shutterstock Editorial/profimedia/-/shutterstock Editorial/profimedia

Quinnovo razmišljanje samo je dodatak onoga što je komentirao početkom mjeseca kada se počelo šuškati da princ Harry traži dom u Velikoj Britaniji.

"Kako vrijeme prolazi, Harryju nedostaju neki aspekti njegovog starog života u Velikoj Britaniji. Razdoblje medenog mjeseca u kojem je sve u Sjedinjenim Državama novo i uzbudljivo bliži se kraju, a Harry gleda u prošlost kroz ružičaste naočale...", rekao je tada stručnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 22:21