VOLE SE, ALI...

Krenuo je lov na nove nekretnine: Ben Affleck i J.Lo pred razvodom, već traže gdje će odseliti?

Glasine o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka ne prestaju se širiti, a dok je Jennifer Lopez optimistična, Benu je sve depresivno

Jennifer Lopez and Ben Affleck 

 Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Sve su glasniji tračevi o mogućem razvodu Bena Afflecka i Jennifer Lopez koji su se krenuli gomilati nakon što je glumica i pjevačica sama došla na Met Galu. Kako je rekao izvor za Page Six Lopez je nedavno fotografirana kako razgledava i kupuje novu kuću u Los Angelesu, a priča se kako i Affleck čini isto.

Za supružnike se tvrdi kako su nekoliko noći proveli odvojeno, ali izvor blizak paru tvrdi kako su nekretnine razgledavali zbog ulaganja, a ne prekida zajedničkog života.

„Jen i Ben imaju problema u braku. Problemi su počeli kada su se Jenine radne obaveze povećale i kada se krenula pripremati za nadolazeću turneju“, rekao je insajder za Us Weekly.

Iako zvijezde nisu komentirale status svoje veze, Lopez je nedavno lajkala zagonetnu objavu na Instagramu u kojoj se detaljno navode kvalitete partnera koje bi mogle dovesti do nezdrave veze.

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Ne možete izgraditi zdrav odnos s nekim kome nedostaje integritet i emocionalna sigurnost“, pisalo je u toj objavi.

InTouch izvještava kako par uistinu ima problema, ali su se odlučili pohađati bračno savjetovanje odnosno terapiju kako bi ih riješili. Ovog su četvrtka, nakon što se nešto više od mjesec dana nisu pojavili u javnosti zajedno, fotografirani na školskoj priredbi Affleckove kćeri.

Nakon školske predstave u kojoj je sudjelovala Seraphina "Fin" Affleck In Touch Weekly je podijelio fotografije Bena (51) kako sjedi na vozačkom mjestu crnog terenca dok Jennifer (54) otvara suvozačeva vrata, a iza sjedi njezina šesnaestogodišnja kćer.

Kako kažu očevidci Lopez se doimala povučenom, a na ruci je imala svoj veliki dijamantni prsten.

image
Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Izvor je za The Sun pojasnio novu dinamiku koju je par postavio ne bi li održali svoj brak.

„Par smije odrađivati projekte, poslove i javna pojavljivanja koja ne uključuju jedan drugoga, a podrazumijevaju tjedne provedene odvojeno. Temeljna razlika između njih je u tome što Jennifer ima nevjerojatan optimizam za svaku situaciju, a Ben vidi sve u svom životu kao problem koji samo on može riješiti“, rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 22:49