ZANIMLJIV HOBI

Legendarna holivudska glumica u 67. godini pozirala u toplesu: ‘Ti si bila i ostala najljepša žena na svijetu!‘

‘Ponekad se iz bazena samo prebacim na slikanje‘, napisala je u opisu fotografije

Sharon Stone u toplesu

 Instagram/Sharon Stone/

Holivudska glumica Sharon Stone ostavlja bez daha gdje god se pojavi, a sada se pohvalila fotografijom u toplesu. 66-godišnja zvijezda na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu okrenuta leđima kameri, a nalazi se ispred jedne slike u nastajanju. Čini se da je slika njezinih ruku djelo, a poznato je da se glumica nakon filmske karijere okrenula umjetnosti.

"Ponekad se iz bazena samo prebacim na slikanje", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira samo u donjem dijelu kupaćeg kostima.

Njezini fanovi oduševljeni su izgledom slavne glumice te smatraju da je prava bomba i u 60-ima.

"Kad sam bila djevojčica pogledala sam ‘Sirove strasti‘ i smatrala sam te jednom od najljepših žena koje su ikada postojale! I dalje to mislim nakon svih tih godina. Ti si prava ikona", glasio je jedan od komentara pratitelja.

image

Sharon Stone u Sirovim strastima

Carolco/Entertainment Pictures/Profimedia/Carolco/entertainment Pictures/profimedia

"Sviđa mi se ovo! Slobodno tijelo, slobodan duh", dodala je druga pratiteljica.

"Boginja", Nitko nije više cool od tebe. Najbolja si", "Kvragu, curo", "Super izgledaš", glasili su samo neki od mnoštva komentara na objavu, koja je u samo 24 sata prikupila više od 183 tisuće lajkova.

Podsjetimo, Sharon Stone nedavno je priznala da je ostala bez 18 milijuna dolara ušteđevine nakon moždanog udara. Kada se oporavila i pogledala stanje na računu u banci, shvatila je da je sav novac bio prebačen na druge. Američka glumica je 2001. godine doživjela moždani udar, nakon čega je morala uzeti pauzu od glume na dvije godine. Međutim, dvije godine nisu bile dovoljne za njen oporavak, stoga Sharon puno dulje nije mogla raditi. Zbog toga ju je, kako je ona ranije rekla, Hollywood ignorirao dugih 20 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 09:47