U 54. GODINI

Legendarni reper se srušio na pozornici i preminuo: Ostat će zapamćen po brojnim hitovima i suradnjama s velikim zvijezdama

Prisutno osoblje je krenulo s postupkom oživljavanja, a s pozornice su drugi glazbenici pozvali publiku na zajedničku molitvu
 Screenshot: Youtube

Reper Fatman Scoop (53) - njujorški glazbenik koji je postao popularan nakon što je njegova pjesma "Be Faithful" postala omiljena u klubovima 1990-ih - umro je nakon što se onesvijestio usred nastupa tijekom besplatnog koncerta u Connecticutu.

Umjetnik rođen u New Yorku, čije je pravo ime Isaac Freeman III, predvodio je "Green & Gold Party" u Hamdenu u Connecticutu, kada mu je pozlilo na pozornici.

Na video snimci koja se pojavila na društvenim mrežama može se vidjeti polugolog Fatmana na pozornici kako pjeva na platformi za DJ kabinu, a zatim u jednom trenutku pada na pod.

Prisutno osoblje je krenulo s postupkom oživljavanja, a s pozornice su drugi glazbenici pozvali publiku na zajedničku molitvu za Fatmana.

Reper je nakon toga završio u bolnici.

Freemanovu smrt potvrdio je na društvenim mrežama u subotu ujutro DJ i producent Birch Michael, poznat i kao Pure Cold, koji se predstavio kao voditelj reperove turneje.

Uz hit ‘Be Faithfull‘ Fatman Scoop je poznat i po suradnji s Mariahom Carey, kao i s Missy Elliott u pjesmi ‘Lose Control‘ koja je dosegla 3. mjesto na Billboard Hot 100 u listopadu 2005.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:42