LUCY-BLEU KNIGHT

Legendarni Slash objavio tužne vijesti: Preminula je njegova pokćerka, imala je 25 godina

Glazbenik je otkazao nekoliko datuma svoje solo turneje prije nego što je objavio vijest o smrti Lucy-Bleu

Slash, Meegan i Lucy-Bleu

 J. Brown/afp/instagram

Legendarni gitarist Slash na svom je Instagramu podijelio tragične vijesti o smrti njegove pokćerke Lucy-Bleu Knight, koja je imala 25 godina.

"Lucy-Bleu Knight (6. prosinca 1998.), voljena kći Meegan Hodges i Marka Knighta, pokćerka Samanthe Somers Knight i Slasha, sestra Scarlet Knight, polusestra Londona i Casha Hudsona, preminula je u miru u Los Angelesu 19. srpnja 2024. Lucy-Bleu je bila nevjerojatno talentirana umjetnica, strastveni sanjar i šarmantna, draga i slatka duša", pisalo je u izjavi.

Obitelj je zamolila za privatnost tijekom teških trenutaka koje prolaze.

Slashu su se u komentarima javili brojni pratitelji i poznati kolege koji su mu izrazili sućut i poslali podršku. Javila mu se i Susan Holmes McKagan, supruga Duffa McKagana koji sa Slashom svira u bendu Guns N‘ Roses. "Riječi ne mogu opisati našu najdublju sućut. Volimo vas sve jako puno", napisala je, a sućut mu je izrazila i Duffova kći Grace.

Tužne vijesti je komentirala i Melissa Reese, članica Guns N‘ Rosesa. "Ne mogu naći riječi. Šaljem vam apsolutno svu ljubav, zagrljaje, sućut i podršku", napisala je.

Slash je, kratko prije nego što je objavio vijest o smrti pokćerke, otkazao četiri datuma svoje solo turneje "S.E.R.P.E.N.T", a kao razlog je naveo "nepredviđene okolnosti". S turnejom će, kako je tada napisao, nastaviti 28. srpnja.

Legendarni gitarist i Lucyna majka Meegan su bili u vezi kasnih 80-ih, nakon čega su prekinuli. Pomirili su se 2015. godine, a i danas su u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. srpanj 2024 12:43