NIJE BIO DOBRO

Liam Payne je predvidio svoju smrt, tražio bivšu zaručnicu za pomoć: ‘Mislila sam da su to njegove taktike manipulacije‘

Bivša zaručnica pjevača smatrala je da je zov u pomoć njegova taktika manipulacije da se ona osjeća loše jer više nisu skupa

Maya Henry

 Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivša zaručnica Liama Paynea, Maya Henry, tvrdila je da je preminuli pjevač predvidio svoju smrt danima prije tragedije, prenosi Page Six. Naime, Henry je u podcastu "Internet Is Dead" govorila o tome kako je pjevač nju, njezine prijatelje i obitelj stalno kontaktirao te je često znao govoriti da će umrijeti.

"Stalno mi je slao poruke, otkako smo prekinuli: ‘Oh, nije mi dobro. Umrijet ću. Ne ide mi dobro‘", počela je prepričavati Henry koja je Payneove poruke smatrala "taktikama manipulacije", odnosno vjerovala je da joj to pjevač govori kako bi se ona osjećala loše jer nisu više skupa.

image

Liam Payne i Maya Henry

Mcc/Spread Pictures/Profimedia/Mcc/spread Pictures/profimedia

"Jednom sam mu pokušala pomoći, a on to nije prihvatio. Slao bi mojoj mami poruke jer ja nisam odgovarala: ‘Ne ide mi dobro, neka me Maya kontaktira‘", prisjetila se Henry koja je u veljači najavila fiktivni roman "Looking Forward" inspiriranu zapisima u dnevniku koje je napisala dok je bila s pjevačem.

"Neću još dugo biti tu", znao joj je reći Payne. "Ako to kažeš, pokušat ću ti pomoći bez obzira na to što si mi učinio. Mislim da je iskoristio dobrotu moje obitelji", kazala je Henry u podcastu nakon prepričavanja, iako nije navela što joj je to pjevač učinio - vjerojatno zbog pravnog postupka kojeg je pokrenula protiv njega.

"Uvijek bi mi rekao: ‘Jako mi je žao zbog svega što sam učinio. Ne mogu živjeti sam sa sobom...‘", otkrila je Henry.

image

Liam Payne i Maya Henry

Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia
image

Maya Henry

Gwtm/goff Photos/profimedia/Gwtm/goff Photos/profimedia

Navodno je spisateljicu "Looking Forward" kontaktirao i jedan od Payneovih prijatelja koji su je upozoravali da ne izda knjigu zbog pjevačevog mentalnog zdravlja. Iako je, kako tvrdi Henry, pokušala pomoći pjevaču i bivšem zaručniku da se vrati na odvikavanje, na kraju se osjećala kao da ju manipulira.

Kao što znamo, pjevač se borio sa zlouporabom opojnih sredstava i mentalnim zdravljem. Do sada nisu poznati svi detalji tragičnog događaja, ali navodno je hotelski radnik kontaktirao policiju radi "agresivnog muškarca koji je možda pod utjecajem droga ili alkohola". Payne se, prema novim detaljima, ponašao nedolično u hotelskom predvorju, a u jednom je trenutku čak razbio svoj laptop.

U konačnici su ga morali odvesti u sobu gdje je, s trećeg kata hotela u Buenos Airesu u Argentini, pao. Na internetu su se pojavile i neprovjerene fotografije koje pokazuju navodno Payneovu razorenu hotelsku sobu, a na jednoj se fotografiji vidi razbijeni televizijski ekran. Koliko je do sada poznato, pad s trećeg kata zadao je pjevaču prijelom u dnu lubanje, a više detalja znat će se nakon obdukcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 15:38