TEŠKO RAZDOBLJE

Liamova karijera krenula je nizbrdo prije smrti, izbacili ga iz diskografske kuće: ‘Jedini je bio na krivom putu...‘

Glazbenik je preminuo u srijedu nakon pada s trećeg kata hotela, a prije smrti prolazio je kroz teške trenutke

Liam Payne

 Tolga Akmen/Afp

Glazbenik Liam Payne, koji je preminuo u srijedu nakon tragičnog pada s trećeg kata hotela, navodno je nekoliko dana prije smrti izbačen iz svoje diskografske kuće Universal Music. Razlog je taj što je njegova solo karijera krenula nizbrdo.

"Od svih dečkiju iz One Directiona, on je jedini bio na krivom glazbenom putu", rekao je izvor za Daily Mail. Payne je trebao objaviti drugi album, ali je on stavljen na čekanje prije nego što je Universal Music odlučio da više neće surađivati s njim. Liam je imao potpisan ugovor s Capitol Recordsom koji je u vlasništvu Universal Musica, a pridružio im se 2016. godine nakon raspada One Directiona.

image

Liam Payne

Christophe Simon/Afp

Osim diskografske kuće, otkaz je navodno dao i njegov tim za odnose s javnošću.

Universal Music još uvijek nije dao komentar o njegovom odlasku iz tvrtke, ali su se oglasili povodom njegove smrti i prisjetili ga se putem emotivne poruke.

"Njegovo nasljedstvo će nastaviti živjeti kroz njegovu glazbu i brojne obožavatelje koje je inspirirao i koji su ga voljeli", napisali su među ostalim.

Liam je preminuo nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Prije smrti se, prema svjedocima, ponašao čudno, a uništio je i svoju hotelsku sobu. Zbog nereda koji je pravio u hotelu pozvana je policija, a nešto kasnije i hitna pomoć. Glazbenika su pronašli mrtvog u dvorištu hotela, a liječnici su rekli da mu nije bilo spasa.

Od Paynea su se oprostile obitelji njegovih kolega iz One Directiona, a oglasili su se i Louis Tomlinson, Zayn Malik te Harry Styles. Oproštajna poruka je osvanula i na službenom profilu benda.

image

Liam Payne

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 13:12