SVE FRCA STRAŠĆU

Ljubio je jednu od najljepših žena svijeta, a sada ne skida ruke s 30 godina mlađe djevojke: Pogledajte samo ove fotke

Lijepa Narah podijelila je seksi fotke s 57-godišnjim francuskim šarmerom

Vincent Cassel i Narah Baptista

 Instagram/

Vincent Cassel, 57-godišnji francuski glumac i veliki šarmer, ako je suditi po njegovim prethodnim vezama, uživa punim plućima sa svojom novom djevojkom, prelijepom Narahom Baptistom.

Par slavi prvu godinu veze, a njihov odnos očito frca strašću jer upravo su takve fotografije koje je na Instagramu podijelila djevojka mlađa 30 godina od Vincenta.

U galeriji je nekoliko romantičnih i seksi fotografija, na kojima se par stravstveno ljudi, senzualno plešu, zagrljeni poziraju na plaži i pijesku, zajedno kuhaju...

image

Vincent Cassel i Narah Baptista

Instagram/
image

Vincent Cassel i Narah Baptista

Instagram/

"Ti si moje sunce", napisao je Vincent u komentaru.

image
Loic Venance/Afp

Cassel i 30 godina mlađa Narah prvi put su uhvaćeni zajedno krajem prošle godine na jednoj plaži u Rio de Janeiru, no nagađa se da je su vezu započeli nešto ranije.

Francuz je prije toga bio u braku s manekenkom Tinom Kunakey, a razveli su se u travnju 2023., samo nekoliko mjeseci prije nego što se saznalo za njegovu romansu s Narahom. Zanimljivo je da ova Brazilka fizički neodoljivo podsjeća na Tinu.

Cassel i Tina su u braku dobili i kćerkicu Amazoniju, a on iz braka s Monikom Bellucci, s kojom je bio u braku 14 godina, ima još dvije kćeri - Devu i Leonie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 09:23