IZLAZAK ZA PAMĆENJE

Ludi provod Kate Moss: Družila se s misteriznim muškarcem, plesala, pjevala, istrčala na pozornicu, a dečka ni za lijek

Kate Moss zabavljala se s kćeri, majkom i prijateljicom, a onda je na pozornicu došao unuk Boba Marleya i ona je ‘poludjela‘

Kate Moss

 Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Manekenka Kate Moss ludo se zabavila na nastupu pjevačice Stevie Nicks s kćeri Lilom, majkom Lindom Rosinom Shepherd i prijateljicom Charlotte Tilbury, prenosi Daily Mail. Zvijezda je razgovarala s misterioznim muškarcem i ispijala je s njim piće, a njezinog dugogodišnjeg dečka, Counta Nikolaija, nije bilo u društvu.

Kate je izgledala elegantno u crnoj haljini sa zlatnim detaljima, dok je njezina kći nosila svjetlosmeđu jaknu od brušene kože i traperice. Nicks se na pozornici pridružio glazbenik Harry Styles, a nastupao je i unuk Boba Marleya, Skip, kojem se Kate posebno obradovala.

"Kate je istrčala na pozornicu, ali od tamo ju je spustilo osiguranje. Ona je obožavateljica sigurno. Sve je bilo jako slatko i prošlo je bez ikakvih sukoba", prenosi Daily Mail riječi izvora.

image

Harry Styles i Stevie Nicks

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, nedavno su kružile glasine da su Kate i Count u napetom odnosu, ali su svu zabrinutost demantirali izvori bliski paru koji Kate opisuju kao strastvenu i koketnu ženu, a njezinu veze s Countom boemičnu jer malo jesu zajedno, malo nisu.

"Ona je strastvena osoba i još uvijek je nevjerojatno koketna s ljudima. Bilo da se radi o Nikolaju ili s kim god ona bila, oni to jednostavno moraju prihvatiti ili će poludjeti", kazao je izvor. Čini se da misteriozni muškarac nije naštetio njihovom odnosu jer su se kasnije istoga dana još držali za ruke i družili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 22:11