OTVORIO DUŠU

Machine Gun Kelly o traumatičnim trenutcima: ‘Moj otac je išao na suđenje s 9 godina zbog ubojstva njegova oca‘

Glazbenik je rekao kako je tek sada shvatio koliko je djetinjstvo njegovog oca bilo traumatično

Machine Gun Kelly 

 Lisa O‘connor/Afp/Profimedia

Glazbenik Colson Baker, poznatiji kao Machine Gun Kelly, gostovao je u podcastu "Dumb Blonde" u kojem je otkrio da je njegov otac morao ići na suđenje kad je imao 9 godina zbog navodnog ubojstva svog oca, prenosi Page Six.

"Priča koju su mi uvijek pričali je da je njegovom ocu pao pištolj i upucao ga. Sve se dogodilo u sobi u kojoj je bio moj otac s 9 godina. Tako da su on i moja baka išli na suđenje zbog ubojstva. Oboje su bili oslobođeni optužbi", rekao je Machine Gun. Prisjetio se i kako mu je u djetinjstvu uvijek smetalo kad bi njegov otac bio izbezumljen zbog "glasne buke".

image

Machine Gun Kelly

Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Bio sam kao: ‘Ti bi trebao biti muškarac. Zašto se ponašaš tako?‘ i zbog toga sam ga mrzio. I onda sjediš tamo i razmišljaš o djetetu koje je bilo na suđenju s 9 godina zbog ubojstva vlastitog oca. Imao sam vrlo zanimljiv razgovor o tom trenutku s njim na njegovoj smrtnoj postelji", priznao je glazbenik.

Njegov otac je preminuo 2020. godine, a oko njegove se smrti tada Colson oglasio na Instagramu. Rekao je da je planirao proslaviti godišnjicu svog albuma "Hotel Diablo" iz 2019. godine, ali je onda saznao da mu je preminuo otac, koji ga je odgajao nakon što ih je napustila njegova majka.

image

Machine Gun Kelly

Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Ovaj album je sve što sam htio reći i znam da je blizak mojim fanovima, ali moj otac je jutros udahnuo svoj posljednji dah i ja nikad nisam osjetio ovako duboku bol u svom životu", napisao je tada. Sad je u podcastu rekao da tek sada shvaća koliko je djetinjstvo njegovog oca bilo traumatično i koliko mu je zapravo bilo teško, a dodao je i da je nerazriješena trauma njegovog oca prešla na njega dok je odrastao.

image

Machine Gun Kelly

B4859/Avalon/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 00:35