SLAVLJE U POMPEJIMA

Madonna planira proslavu rođendana za 500 ljudi u drevnim ruševinama, Talijani bijesni: ‘Platila je 30.000 €, apsurdno!‘

Slavna pjevačica trebala bi ovih dana stići u Italiju, a brojni se protive tome da tulum napravi u starom kazalištu

Madonna 

 Dilson Silva/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Američka pjevačica Madonna će 16. kolovoza proslaviti svoj 66. rođendan, a kako prenosi Mirror, proslavu će organizirati u drevnim ruševinama Pompeja. Navodno će na zabavi biti 500 gosti, a svi će oni tulumariti u amfiteatru Teatro Grande. Događaj još uvijek nije potvrđen od strane dvorane, ali je gradonačelnik Pompeja rekao da "su spremni poželjeti dobrodošlicu pjevačici".

image

Madonna

Pablo Porciuncula/Afp/Profimedia

Iako je gradonačelnik oduševljen time što će Madonna tamo slaviti svoj rođendan, manje su oduševljeni Talijani. Ljuti su zbog toga što se odlučila na staro kazalište te zbog toga što je navodno potrošila 30.000 eura za njegovu rezervaciju.

"30.000 eura je apsurdno. To je kao da poklanjate Pompeje", rekao je Michele Campisi, glavni tajnik udruge za baštinu Italia Nostra. Dodao je i da mu nije jasno zašto Madonna svoj rođendan mora proslaviti baš u Pompejima umjesto na nekoj "prekrasnoj plaži".

image

Madonna

B4859/avalon/profimedia

Planovi za njezinu zabavu još uvijek nisu poznati, ali se očekuje da će pjevačica u grad stići brodom. Potom će ju autom dovesti do Teatra Grande gdje će se održati ekskluzivna večera. Priča se i da će se zabava nastaviti na megajahti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 08:42