ZALJUBLJENA JE

Madonna ponovno ljubi! 37 godina mlađeg dečka odvela u Italiju, zajedno slave i maze se na kauču...

Pop diva voli izlaziti s mlađim dečkima, a prije nekoliko mjeseci je prekinula s 30-godišnjim Joshom

Madonna i Akeem

 Instagram

Samo nekoliko mjeseci nakon prekida s 35 godina mlađim, Madonna ponovno ljubi i to 28-godišnjeg Akeema Morrisa. Par je viđen u talijanskom gradu Portofino, uoči njezinog 66. rođendana koji će proslaviti u našem susjedstvu.

Iako se tek nedavno saznalo da su zajedno, Madonna i Akeem se poznaju već duže vrijeme. Oboje su bili na snimanju za Paper magazin 2022. godine. Madonna i njen novi dečko su zajedno proslavili i američki Dan nezavisnosti.

image

Madonna i Akeem

Instagram

Tada je pjevačica objavila niz fotografija i pokazala koliko su ona i Morris bliski. Na jednoj je fotki Akeema primila za ruku, na drugoj su gledali vatromet, a na još jednoj su se mazili na kauču.

image

Madonna i Akeem

Instagram

Nedavno je pjevačica podijelila fotografije na kojima je pozirala u toplesu, a grudi je pokrila samo kosom. Na jednoj je fotki pokazala i svog dečka koji se sakrio iza nje.

Kako piše Daily Mail, Akeem je rođen 2. svibnja 1996. godine na Jamajci, a trenutačno živi u New Yorku. Diplomirao je političke znanosti na Sveučilištu Stony Brook. Ranije je igrao i nogomet.

Pop diva je prije nekoliko mjeseci prekinula s 30-godišnjim Joshom Popperom. Prije njega je bila u vezi s 35 godina mlađim Ahlamalikom Williamsom, a ranije je ljubila i 41 godinu mlađeg skejtera Andrewa Darnella.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 12:26