OPET ŠOKIRA

Madonna se ne libi golotinje ni u 65. godini: Gole grudi pokrila kosom, pa pozirala u krevetu s muškarcem

Njezine su nove fotografije izazvale lavinu komentara. Neki su bili oduševljeni, a neki su ju kritizirali

Madonna  

 Instagram/

Američka pjevačica Madonna ne prestaje šokirati svojim objavama na društvenim mrežama, a isto je napravila i s nizom fotografije koje je objavila proteklog vikenda.

"Vruća zabava u ljetno doba", napisala je kratko. Na prvih nekoliko fotografija je pokazala svoje skupocjene dijamantne ogrlice uz koje je iskombinirala prozirnu majicu. Međutim, kasnije joj je majica, kako se čini, zasmetala pa ju je odlučila skinuti.

image

Madonna

Instagram/

Svoje je gole grudi pokrila samo svojom kosom, a kasnije je u toplesu pozirala s nepoznatim muškarcem. Sjedili su na krevetu, a on se "sakrio" iza pjevačice.

image

Madonna

Instagram/

Njezinu je fotografiju komentiralo tisuće pratitelja, od kojih su neki bili oduševljeni, a neki šokirani. "Savršena žena", "Predivna si", "Što si starija, to si ljepša", pisali su joj neki dok su drugi dodali: "Izgledaš kao karikatura, voljela bih da sam te vidjela kako prirodno stariš", "Ne sliči na sebe".

Madonna se nedavno našla u centru pozornosti zbog izjave njezinog sina Davida Banda koji je rekao kako je prisiljen tragati za hranom unatoč tomu što ima bogatu majku. David je odgovarao na pitanja svojih pratitelja, a jedan od njih ga je pitao kako se naviknuo na samostalnost.

image

Madonna i David

Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Volim je. Nisam sam jer je moja djevojka sa mnom. No, volim samostalnost. Divno je iskustvo kada vidiš da je devet navečer, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno love za hranu, pa kreneš u potragu za nečim. Zabavno je biti mlad", rekao je Banda, koji je krenuo stopama svoje majke i krenuo se baviti glazbom. S njom je nastupao tijekom njene turneje, a za život zarađuje svirajući s prijateljima i dajući satove gitare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2024 14:58