ŽIVI S DJEVOJKOM

Mama na računu ima 850 milijuna, a sin otišao od kuće i bori se za preživljavanje: ‘Prisiljen sam tragati za hranom‘

Usvojeni sin kraljice popa Madonne nedavno se odselio od majke, a čini se da mu samostalnost nije baš lako pala

Madonna i David na nastupu na turneji Celebration

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Madonnin sin David Banda, "prisiljen je tragati za hranom" otkako se odselio iz majčina doma. Bandu, 18-godišnjeg glazbenika, kraljica popa posvojila je s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem 2006. godine. Banda je iz Malavija, a u trenutku posvajanja imao je godinu dana.

Danas pokušava ići majčinim stopama. Nastupao je s njom i na njezinoj turneji "Celebration", koja je bila iznimno uspješna, usprkos brojnim problemima. Iako su i druga braća i sestre dali svoj doprinos turneji, David je bio uz majku non-stop. Također, često je prati na društvenim događanjima i uvijek imaju samo lijepe riječi jedno za drugo.

image


Madonna

Steve Sands/newyorknewswire/bauer-griffin/shutterstock/Steve Sands/newyorknewswire/bauer-griffin/shutterstock
image

Madonna

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

David Banda nedavno je počeo živjeti sa svojom djevojkom, tri godine starijom Marijom Atuestom, za koju američki mediji pišu da je "perspektivan model". Da nema dovoljno novca za hranu, otkrio je na društvenim mrežama. A (nije to on rekao, nego njegovi pratitelji) njegova mama ima više od 850 milijuna dolara na računima.

U razgovoru uživo s fanovima na svojem profilu na Instagramu, Banda je na pitanje kako mu je legla samostalnost odgovorio: "Volim je. Nisam sam jer je moja djevojka sa mnom. No, volim samostalnost. Divno je iskustvo kada vidiš da je devet navečer, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno love za hranu, pa kreneš u potragu za nečim. Zabavno je biti mlad."

Nije dalje obrazlagao svoje riječi, pa se mnogi pitaju je li u pitanju sarkazam i zafrkancija ili je bogata glazbenica doista ostavila sina da se snalazi kako zna i umije, te je li njegova želja za samostalnošću rezultirala svađom.

U to je teško povjerovati jer Madonna uvijek i svuda na sva usta hvali svu svoju djecu - od najstarije kćeri Lourdes Leon (27) koju je dobila u vezi s plesačem Carlosom Leonom i sina Rocca (23) iz braka s Guyem Richiejem do posvojene djece. Osim Davida, to su Mercy (18) i blizanke Stella i Estera (11). U svakoj prilici pjevačica ističe koliko je ponosna na njihove izbore i talente, kao i na njihovu podršku u teškim životnim situacijama poput njezine prošlogodišnje zdravstvene krize zbog koje je morala prekidati turneju "Celebration".

image

Madonna i David Banda u svibnju ove godine

B4859/avalon/profimedia/B4859/avalon/profimedia

Ako je suditi po njegovim profilima na društvenim mrežama, Banda svoj samostalni život financira svirajući s prijateljima, ali i dajući satove gitare svima koji su zainteresirani za to.

U istom razgovoru u kojem se žalio na glad, David je pratitelje obavijestio da njegova mama nije sama, no nije otkrio identitet te osobe.

"Nije solo, ima dečka. Ali to je njezin život. Ona radi što želi", rekao je.

Madonna je u svibnju prekinula vezu s boksačem Joshom Popperom, koja je potrajala godinu dana, a tko je novi izabranik njezina srca, još se ne zna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 09:43