POZIV NA DRUŽENJE

Manekenka (22) optužila Kanyea za slanje neprimjerenih poruka: ‘U braku je, a javio mi se! To nije prihvatljivo‘

Mikaela je na društvenim mrežama podijelila sve poruke, a nakon što ga je odbila, on je iste obrisao

Mikaela Lafuente, Kanye West i Bianca Censori

 Instagram/gamr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Manekenka i influencerica Mikaela Lafuente optužila je repera Kanyea Westa za slanje neprimjerenih poruka. Influencerica tvrdi kako joj je Kanye slao poruke unatoč tomu što je već dvije godine u braku s Biancom Censori. Poruke je ranije podijelila na svojim društvenim mrežama, a oko svega se oglasio i njezin dečko, tiktoker Bryce Hall.

Mikaela je rekla kako joj je poruka koju joj je West poslao početkom ožujka bila čudna, a pogotovo zato što nikada nisu razgovarali prije toga i zato što je puno stariji od nje. Na početku je mislila da je riječ o lažnom profilu.

"Bilo je smiješno. Bryce i ja smo bili u Vegasu i gledali smo moje poruke na Instagramu i vidjela sam Kanyeovu poruku. Na prvu nisam vjerovala i mislila sam da je bila riječ o lažnom profilu, ali nije. Poruka je bila jako čudna s obzirom na to da nisam nikada pričala s njim niti ga vidjela uživo", rekla je Mikaela, prenosi Daily Mail.

Kanye je Mikaeli poruke poslao, kako ona tvrdi, u ožujku, kratko nakon što se reper vratio u Kaliforniju nakon putovanja u Europu sa suprugom. "Nazad u Kaliforniji", bila je prva poruka koju je poslao, a potom ju je pitao želi li se družiti s njim i poslušati njegov novi album. Lafuente ga je odbila.

Manekenka je istaknula kako smatra da je neprimjereno to što joj je poslao poruku jer je u braku i zato što je više od 20 godina stariji od nje.

"Mislim da nije prihvatljivo slati poruke drugim ženama kad si u braku. Nije prihvatljivo i to je mišljenje iza kojeg ću stajati zauvijek", poručila je. Dodala je i kako smatra da je Kanye imao "sumnjive namjere". Nakon što ga je odbila, kako kaže, Kanye je obrisao sve poruke koje joj je poslao.

Međutim, iste je poruke na X-u podijelio Mikaelin dečko Bryce te poručio: "Kanye se javlja mojoj djevojci... Neka netko kaže Kim". Potom je i u šali rekao da ga je Kanye barem mogao pozvati na slušanje novog albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 03:52