‘ON JE TAKO OBIČAN‘

Margot Robbie je trudna, opet svi spominju njenog supruga: ‘Sad je jasno zašto su tajili vezu...‘

Par se upoznao 2013. godine na filmskom setu filma ‘Suite Francaise‘ gdje je Tom bio asistent redatelja, a Margot glumila

Margot Robbie i Tom Ackerley

 Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Glumica Margot Robbie očekuje svoje prvo dijete s partnerom, filmskim producentom, Tomom Ackerleyjem, prenosi Daily Mail. Par je uočen na odmoru na jezeru Como, a Margot je za tu priliku odlučila odjenuti bijeli top i pokazati trudnički trbuščić. Inače, par se upoznao 2013. godine na filmskom setu filma "Suite Francaise" gdje je Tom bio asistent redatelja, a Margot je igrala sporednu ulogu.

Filmska se ekipa jako zbližila snimajući taj film, toliko da su počeli živjeti skupa. "Mislili smo: ‘Zar ne bi bilo fora da svi živimo zajedno?‘ Netko je rekao: ‘Ali ti ne živiš u Londonu‘, a ja sam rekla: ‘Ne živim nigdje. Preselit ću se‘", ispričala je jednom prilikom Margot. Unajmili su imanje u Claphamu, londonskoj četvrti, a odabrano je tako da bude pristupačno čak i najslabije plaćenom članu ekipe.

Za to su vrijeme Margot i Tom skrivali svoju romansu, ali ona se naravno saznala. "Držali smo to u tajnosti. Zato što to zapravo nismo shvaćali ozbiljno. Kao samo smo prijatelji, samo smo prijatelji, a onda su svi saznali... Bilo je dramatično. Neću ulaziti u detalje, ali naša se kuća na trenutak pretvorila u ‘The Jerry Springer Show‘. No, onda se sve sleglo i sve je bilo dobro", kazala je glumica.

Ukućani - Margot, Tom, Sophia Kerr i Josey McNamara - toliko su se dobro slagali da su 2015. osnovali producentsku tvrtku "Lucky Chap". Procjenjuje se da je sada vrijednost tvrtke, kako prenosi Daily Mail, 25 milijuna funti. Dvije godine kasnije glumica i producent su se preselili u Los Angeles nakon što su se u prosincu 2016. vjenčali. Bila je to intimna ceremonija u Byron Bayu, a medeni mjesec zamijenili su radom na "I, Tonya".

image

Margot Robbie i Tom Ackerley

Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Margot Robbie i Tom Ackerley

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

"Bilo je trenutaka kada smo sjedili u automobilu parkiranom u Atlanti na hladnoći i govorili: ‘Trebali bismo biti na plaži - trebali bismo biti na medenom mjesecu. Što radimo?! Slijedimo naš san...‘", prisjetila se glumica koja je sa svojim suprugom nedavno lansirala svoj najnoviji projekt . australsku tvrtku za proizvodnju džina Papa Salt.

"Filmovi su ludi posao u kojem prodajete nešto što nije opipljivo, to je ideja. Nemate pojma koliko će to zaraditi, tko će to vidjeti, hoće li netko to vidjeti ili kako će biti prihvaćeno. Ovo se čini puno jednostavnijim, lakše je predvidjeti stvari. Možete to postaviti u proračunsku tablicu na način na koji ne možete postaviti ideju za film. Naše strasti su filmovi i piće, a sada imamo oboje", rekla je Margot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. kolovoz 2024 09:36