UŽIVAJU S DJECOM

Mariah Carey u istom je danu ostala bez majke i sestre, podršku joj pruža bivši muž: ‘Predivno i strašno u isto vrijeme‘

Mariah i Nick su se vjenčali 2008. godine, a razveli su se 2016. Zajedno imaju blizance

Mariah Carey i Nick Cannon 

 Dfy/Kcs Presse/Profimedia

Slavna pjevačica Mariah Carey nedavno je u istom vikendu ostala bez majke i sestre, a veliku joj je podršku tijekom teških trenutaka pružio bivši suprug Nick Cannon. Voditelj i komičar je sada za Page Six otkrio kako se Mariah osjeća nakon velike tragedije.

"S obzirom na okolnosti, ona je najbolje što može biti. Kao obitelj moramo biti tu kako bismo podržali jedno drugo, pružili ljubav", rekao je on.

image

Mariah Carey i Nick Cannon

Xpusnyc/Backgrid Uk/Profimedia

Dodao je i kako Mariah u posljednje vrijeme jako puno vremena provodi s njihovom zajedničkom djecom, blizancima Moroccanom i Monroe.

"Zaista se odlično zabavlja s djecom. To je, znate, najvažnija stvar na svijetu za nju, tako da je izvanredno vidjeti koliko podržavaju svoju majku", istaknuo je Cannon koji je s Carey bio u braku od 2008. do 2016. Nick je u intervjuu rekao i kako je odgajanje tinejdžera s Mariah "najstrašnija stvar" na svijetu.

image

Mariah Carey i Nick Cannon

Paul Hawthorne/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Moja kći sada nosi šminku. Ne nosi puno, na svu sreću, ali to me uplašilo. Kao, spremamo se za izlazak, u Malibuu smo i trebamo ići na večeru, a ja sam razmišljao zašto joj treba toliko dugo da se spremi", rekao je on pa ispričao kako je otišao u Monroeinu sobu te vidio proizvode za kosu i šminkanje "po cijeloj" prostoriji. Rekao je i kako ga je to podsjetilo na Mariah. "To je predivno za vidjeti, ali i strašno u isto vrijeme", dodao je.

image

Mariah Carey i Nick Cannon

Lumeimages/Pacific Coast News/Profimedia

Pjevačica je prošli mjesec otkrila da su joj majka Patricia i sestra Alison preminule na isti dan. Nije otkrila detalje njihove smrti. "Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana. Osjećam se blagoslovljeno što sam mogla provesti prošli tjedan sa svojom majkom prije njezine smrti. Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme", rekla je tada Carey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:51