‘VOLIM VAS‘

Mariah Carey vratila se na posao nakon tragičnog gubitka: ‘Bilo je ovo nekoliko teških tjedana...‘

Slavna pjevačica je krajem kolovoza ostala bez majke i sestre, s kojima je imala kompliciran odnos

Mariah Carey

 Planet Photos/planet/profimedia

Pjevačica Mariah Carey je krajem kolovoza otkrila da su joj preminule majka Patricia i sestra Alison, na isti dan. "Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana", rekla je tada.

Nakon tragičnog gubitka je Mariah uzela pauzu od posla, a onda se u nedjelju obratila svojim pratiteljima te progovorila o "teškim tjednima" koji su iza nje.

Carey je rekla kako se vraća na posao uz video s probe. "Nazad na posao. Bilo je ovo nekoliko teških tjedana, ali jako cijenim svačiju ljubav i podršku i jedva čekam da vidim svoje obožavatelje u Kini i Brazilu. Volim vas", poručila je.

Mariah i njezina majka Patricia imale su vrlo kompliciran odnos, a sve zbog velikog uspjeha koji je pjevačica doživjela tijekom svoje karijere. Njezina se majka također bavila glazbom te je bila operna pjevačica, a kako pišu strani mediji, bila je ljubomorna što i ona nije slavna u svijetu glazbe. Međutim, iako su imale probleme u svom odnosu, Mariah se "osjećala blagoslovljeno" jer je s majkom mogla provesti njene posljednje trenutke.

image

Patricia Carey

Felipe Ramales/splashnews.com/splash/profimedia

S Alison je Mariah bila u, navodno, jako lošim odnosima te se već duže vrijeme nisu vidjele, čak ni kad se Alison jako razboljela. Alisonin prijatelj David Baker je rekao kako Mariah "nikad nije pokušala kontaktirati" svoju sestru koja je svoje posljednje tjedne provela u bolnici.

"Poziv ili čak bolje video poziv bi puno značili Alison. Ali poziv nikada nije došao", rekao je on. Tvrdi i kako je Alison bila jako nesretna što je Carey prekinula sav kontakt s njom i što se nije pokušala pomiriti. "Često je pričala o tome. Pitala se hoće li Mariah i netko od njezine rodbine doći na njezin sprovod", ispričao je za The US Sun.

image

Alison Carey

John Chapple/johnchapple.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Mariah i Alison od djetinjstva nisu imale dobar odnos. Pjevačica je u svojim memoarima "The Meaning Of Mariah Carey" rekla kako je njezina sestra "problematična", a otkrila je i da ju je jednom prilikom pokušala "prodati svodniku".

"Kad sam imala 12 godina, moja me sestra nadrogirala s valiumom, ponudila mi mali prst pun kokaina, nanijela mi opekline trećeg stupnja i pokušala me prodati svodniku", napisala je u knjizi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 08:51