NOVI DOKUMENTARAC

Martha Stewart savjetovala mlade žene da ostave muževe koji ih varaju. Producent: ‘Niste li vi prevarili svog?‘

Ona je bila udana za Andrewa Stewarta od 1961. do njihova razvoda koji je uslijedio 1990. godine

Martha Stewart

 James Atoa/Upi/Profimedia/James Atoa/upi/profimedia

Američka voditeljica i poduzetnica Martha Stewart priznala je da je tijekom braka varala svog bivšeg supruga Andrewa Stewarta. 83-godišnjakinja je otkrila da mu nije bila vjerna tijekom njihove 29-godišnje veze u traileru za nadolazeći Netflixov dokumentarac "Martha".

Ona je bila udana za Stewarta od 1961. do njihova razvoda koji je uslijedio 1990., a u traileru daje savjete udanim ženama koje su bile prevarene.

"Mlade žene, poslušajte moj savjet, ako ste u braku i muž vas počne varati, on je obično govno. Izađite iz tog braka", poručila im je televizijska voditeljica koja je pet mjeseci provela u zatvoru 2004., kada je bila proglašena krivom zbog zavjere povezane s dionicama.

"Niste li vi sami u ranim počecima svog braka imali aferu?", na to je upita producent.

"Jesam, ali mislim da Andy nikada nije znao za to", odgovori mu Martha Stewart.

Inače, Martha je sa svojim jedinim suprugom počela izlaziti kad joj je bilo 19, a njemu 23 godine, nakon spoja na slijepo. U to je vrijeme on bio student prava na Yaleu, a zatim se počeo baviti izdavaštvom. Par je bio u braku gotovo tri desetljeća nakon što su 1961. izgovorili sudbonosno ‘da‘.

U braku su dobili kćer Alexis Stewart 1965., koja danas ima 59 godina. Razvod je uslijedio 1990., a nakon njihova razlaza Martha je kratko hodala s glumačkom zvijezdom Anthonyjem Hopkinsom.

U razdoblju između 1993. i 2008. stalno se mirila i prekidala sa softverskim arhitektom Charlesom Simonyijem. U intervjuu za E! 2023. rekla je da je slobodna žena.

image

Martha Stewart

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Nakon razvoda, njezin bivši suprug Andrew oženio se Marthinom bivšom asistenticom, Robyn Fairclough, koja je 21 godinu mlađa od njega. I s njom je uslijedio razvod, a onda se ponovno oženio za Shylu Nelson Stewart.

Kada je u intervjuu za People iz 2022. govorila o svome razvodu, nazvala ga je ‘užasnim‘.

"Razvod je užasna stvar za mene jer je moj bio prvi u mojoj obitelji. A to što od razvoda više nismo razgovarali je bilo još bolnije. Ali, vrlo sam jaka i motivirana sam da nastavim dalje sa svojim životom. Preživjela sam sve životne tegobe, brak, rađanje djece, izgradila sam posao od nule. Jako sam lijepo to sve preživjela i mislim da to sada maksimalno koristim", rekla je tada.

I njezina majka Martha Kostyra potvrdila je za People da je zbog razvoda njezina kći bila "teško ranjena." "Mislim da to nikada neće preboljeti", izjavila je majka.

Inače, nadolazeći dokumentarac, koji će se na Netflixu početi emitirati od 30. listopada, prati Marthu Stewart od njezine tinejdžerske dobi, kada je radila kao model, pa sve do trenutka kada je postala prva milijarderka u SAD-u koja je sve sama stekla. Dokumentarac govori i o njezinu odrastanju u radničkoj obitelji, ali i skandalu zbog kojeg je završila u zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 12:46