BORBA S KILAMA

Megabogati par snimljen prvi put nakon vjenčanja stoljeća, raste zabrinutost: ‘Pa on jedva hoda...‘

Anant i Radhika vjenčali su se prošlog mjeseca na raskošnoj ceremoniji, a sad su snimljeni na Olimpijskim igrama

Anant i Radhika na Olimpijskim igrama

 Olympia De Maismont/Afp

Prošlo je gotovo mjesec dana od luksuznog vjenčanja Ananta Ambanija i Radhike Merchant. Sin najbogatijeg čovjeka u Aziji i njegova supruga su svojim gostima pripremili spektakl za pamćenje, a od tada se prati svaki njihov korak. Par se pojavio na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje su ih na ulicama okružili brojni fotografi i obožavatelji.

@taoualitamar Anant Ambani et son épouse Radhika font du shopping à #paris ♬ son original - AMAR TAOUALIT

Video para iz šetnje se proširio društvenim mrežama, a brojnima je zasmetao jedan detalj. Anant i Radhika su šetali držeći se za ruke, a potom su krenuli do automobila. Anant je teško šetao, a u jednom je trenutku Radhika pustila njegovu ruku i ubrzala korak do auta. Njezin je suprug ostao iza nje i s poteškoćama došao do auta, što su mnogi komentirali.

"On djeluje kao dobar čovjek, ali ona me s ovim potezom pred svima razočarala", bio je jedan od komentara.

Bilo je i onih koji su obranili par te se osvrnuli na zdravstvene probleme koje Ambani ima. "Lako vam je zafrkavati ga, ali meni se čini kao jako dobar i obziran čovjek", pisalo je.

image

Anant i Radhika na Olimpijskim igrama

Olympia De Maismont/Afp

Inače, Anant se tijekom života borio s brojnim zdravstvenim problemima, a jedan od većih je astma. Također je jedno vrijeme imao 208 kilograma te je izgubio čak 108. Međutim, zbog upotrebe lijekova je ponovno vratio kile, koje je kasnije opet skinuo. Njegova majka je jednom prilikom objasnila da mu je težina utjecala na astmu.

"Što god je on jeo, jela sam i ja. Kad god je on vježbao, vježbala sam i ja. Da je on otišao u šetnju, išla bih i ja. On je bio moja glavna motivacija i još uvijek se borimo protiv debljine. Ima toliko djece koja to imaju, a majke se srame priznati to", rekla je 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2024 20:54