OPET RAZDVOJENI

Meghan i Harry: Je li ovaj potez početak kraja braka koji je uzdrmao britansku kraljevsku obitelj!?

Komentatore je najviše šokirala činjenica da Meghan nije putovala s Harryjem u afričku državu koju on zove drugim domom

Princ Harry i Meghan Markle

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Već se neko vrijeme po američkim i britanskim medijima šire tračevi o nevoljama u kalifornijskom raju princa Harryja i Meghan Markle, vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Priča o kraju braka koji je do temelja uzdrmao britansku kraljevsku obitelj, potkrepljuje se raznim izjavama iz povjerljivih izvora, analizama svakog njihovog postupka i pokreta i svake fotografije.

Da nešto ne štima u braku Sussexa, kao najnoviji dokaz ili argument ističe se činjenica da se par već dugo nigdje nije pojavio zajedno i da svatko od njih ‘fura svoj film‘. Spominje se "probna razdvojenost" zbog različitih životnih stilova (Harry bi popio pivo s dečkima, dosta mu je joge i cijeđenih sokova), te "profesionalno odvajanje".

US Weekly izračunao je da je Harry, koji je u posljednjih 15 dana bio u New Yorku, zatim u Londonu te na kraju u Africi, u Lesotu, na osam javnih nastupa došao sam. I uvijek je bio jako dobre volje. Prije toga, čak je i svoj 40. rođendan, nakon kratke proslave doma, proveo s prijateljima, daleko od Meghan i djece.

image

Princ Harry i njegov prijatelj princ Seisso

Pa Images/alamy/alamy/profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Britanskim medijima, pak, posebno je zanimljiva činjenica da njih dvoje nisu bili zajedno u Lesotu. Za tu afričku državu gdje je proveo mnogo vremena, princ je uvijek govorio da mu je drugi dom. Princ Seeiso Bereng Seeiso od Lesota, njegov je blizak prijatelj i bio je među rijetkim okrunjenim glavama koje su pozvane na vjenčanje Harryja i Meghan 2018. godine. Sa svojim prijateljem Harry je tamo još 2006. godine osnovao humanitarnu organizaciju Sentebale, koja pomaže afričkoj djeci zaraženoj HIV-om i oboljeloj od AIDS-a. Lesoto je po broju zaraženih HIV-om druga zemlja u svijetu, a 360.000 djece su ostala siročad jer su im roditelji preminuli od AIDS-a. Jedine fotografije iz tog "privatnog posjeta", objavljene su na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je Harryju Lesoto jako prirastao srcu, a tamošnja kraljevska obitelj "jako je utjecala na njegov odgoj" pa je to bitan dio njegova života, mnogima je neobično da mu se supruga nije pridružila.

Daily Mail je objavio izjavu nekog insajdera koji je rekao da sumnja da ona nije putovala u Afriku sa suprugom "je nije mogla ostaviti djecu".

- Možda je doista tako... Ali ona nikad nije bila u Lesotu, što mi je pomalo čudno i iznenađujuće jer je ta zemlja prinčev drugi dom, a kraljevska obitelj njegova druga obitelj. Sentebale je važan dio njegova života, pa se čini normalnim da nešto toliko bitno želi podijeliti sa životnom partnericom.

image

Par se sve rjeđe pojavljuje zajedno na događanjima

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U isto vrijeme dok je Harry putovao, Meghan je dokazivala da i sama može izazivati pažnju. Zlobni komentatori kažu da je podigla visinu uloga u dokazivanju nezavisnosti i silno se trudila ukrasti show.

Primjer za to je crvena haljina koju je nosila na nedavnom humanitarnom događanju u Los Angelesu i o kojoj se danima pričalo i pisalo.

Insajderi u raznim medijima govore kako je ona ušla u "boli me briga za sve " razdoblje života i odlučila zanemariti kritičare.

- Prije no što je upoznala Harryja, uvijek je nosila outfite koje ne možete ne primijetiti na crvenom tepihu. Uvijek je voljela pozornost - komentirao je netko u OK! Magazinu - Sada se definitivno vratila svojem stilu prije kraljevske obitelji.

Isti je izvor blizak paru rekao da su ona i Harry odlučili baviti se svatko svojom karijerom.

- Ona je zaključila da je glavna zvijezda kada sama dolazi na evente - zaključio je.

Komentatorica The Suna, Clemmie Moodie, u svojoj je kolumni napisala da nije baš jasno što se događa u ovom braku.

image

Meghan Markle u crvenoj haljini o kojoj svi pričaju

Matt Baron/bei/shutterstock Editorial/profimedia/Matt Baron/bei/shutterstock Editorial/profimedia

- Vjerojatno samo njih dvoje znaju. I na kraju krajeva, zašto bi nam trebali podnositi izvještaje o tome koliko je napeta ili opuštena atmosfera za doručkom u njihovoj kući? - napisao je i dodao - Kakva god bila istina, sami su si napravili puno medvjeđih usluga i dolili ulje na vatru kojom se šire priče o razvodu, poput otkaza suradnika koji nestaju brzinom munje. Sve to ne zvuči kao priča o odanosti, predanosti i obiteljskom skladu.

Moodie je u tekstu spomenula da će, ako se ikad razvedu, njihov razlog biti poput pada Rima - isprva polagan, a onda će se sve naglo srušiti.

- Ili, kako je moja mudra mama jednom rekla: "Dajem im sedam godina". - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 13:56