ZABILJEŽILE SVE KAMERE

Melania se prvi put pojavila na Trumpovom predizbornom skupu, uslijedio je vrlo neugodan trenutak: Pogledajte taj poljubac

Melania Trump pojavila se na predizbornom skupu i podržala supruga, a svojom je pojavom pokupila ovacije okupljenih

Donald Trump i Melania Trump

 Angela Weiss/Afp

Donald Trump, republikanski kandidat za američkog predsjednika, predvodio je ovog vikenda predizborni skup u njujorškom Madison Square Gardenu, koji je započeo nizom vulgarnih i rasističkih izjava njegovih saveznika.

Među okupljenima bila je i njegova supruga, Melania Trump, koja se prvi put pojavila i govorila na skupu svoga supruga tijekom ove predsjedničke kampanje. Nju je najavio američki milijarder Elon Musk, koji podupire Trumpovu kandidaturu golemim novčanim darovima, a Melania je pokupila ovacije okupljenih.

image

Melania Trump

Angela Weiss/Afp
image

Elon Musk i Melania Trump

Angela Weiss/Afp

Bivša američka prva dama pojavila se u crno-bijeloj haljini životinjskog uzorka, a govorila je samo pet minuta. Nakon toga je predstavila bivšeg predsjednika. Uputila mu je široki osmijeh dok je izlazio na pozornicu uz pjesmu ‘God Bless America‘. Raširili su ruke za zagrljaj, a bio je to rijedak potez bivše prve dame, koja je jasno pokazivala svoj prezir prema politici tijekom suprugova prvog mandata.

Posebno zanimljiv trenutak bio je poljubac supružnika Trump, a snimka tog događaja ubrzo se proširila i društvenim mrežama. Na njoj se, naime, može vidjeti kako se Trump očito ponadao da će konačno moći poljubiti svoju suprugu u usta, no Melania kao da mu je poručila "neće ići" te mu je okrenula obraz pa je na djelić sekunde sve djelovalo nezgrapno. Iako su se pravili kao da se ništa nije dogodilo, kamere su sve zabilježile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. listopad 2024 10:57