‘LICE MU SE MICALO‘

Mislila je da je to Kevin Costner, tresla ju je euforija i bila je izvan sebe. Preko noći priča je postala jako mračna...

Prevara se nastavila tako što joj se javio navodni Costnerov menadžer

Eileen Leeks i Kevin Costner

 /X/profimedia

Eileen Leeks (63) velika je obožavateljica serije Yellowstone u kojoj glumi Kevin Costner te je prije nekoliko mjeseci počela pratiti Facebook stranicu za koju je vjerovala da pripada 69-godišnjem oskarovcu. Ubrzo je primila poruku da mora kupiti bon od 100 funti da bi postala službena obožavateljica i da će tako imati priliku osobno upoznati glumca, piše BBC.

Leeks se požalila zbog cijene, no na kraju je ipak kupila dvije Apple kartice koje su stajale po 100 funti svaka. Ubrzo je dobila poruku kako je prevarena i da mora kupiti VIP iskaznicu kako bi stvarno upoznala glumca.

image

Eileen Leeks

/X

- Mislila sam da se šale, pa on je milijunaš - rekla je.

Prevara je dobila novu dimenziju kad je primila videopoziv od nekog za koga je vjerovala da je Costner.

- Lice mu se micalo i zato sam mislila da je to stvarno on, sjedio je na stolici u svom uredu i kretao se - tvrdi prevarena žena.

image

(FILES) US actor Kevin Costner arrives for the screening of the film "Horizon: An American Saga" at the 77th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 19, 2024. “I mortgaged my property”: Kevin Costner has committed his own funds to “Horizon: An American saga”, a western which is to be made into several films, the first of which, lasting three hours, is released on July 3, 2024. (Photo by CHRISTOPHE SIMON/AFP)

Christophe Simon/Afp

Prevara se nastavila tako što joj se javio navodni Costnerov menadžer koji joj je rekao da su je prevaranti kontaktirali preko poruka koristeći glumčevo lice i glas, no onda joj je ponudio da preseli u Ameriku obećavajući joj posao i stan. Leeks je slučaj prijavila policiji.

- Nezaposlena sam te sam izgubila mnogo novaca tako da nisam baš sretna, zaključila je Leeks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 16:22