DOKLE?

Mislilo se da ne može bit skandaloznija, kad ono... Bianca je odlučila odustati od odjeće dok šeta ulicom

Poznata po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama, Bianca je više puta razbjesnila javnost...

Bianca Censori

 Yeezilians/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Yeezilians/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Supruga Kanyea Westa, 29-godišnja Bianca Censori, ponovno je prošetala u poprilično razgolićenom izdanju dok je izlazila iz jednog solarija u Los Angelesu.

Provokativna Australka pokazala je grudi u potpuno prozirnom mrežastom topiću ispod kojeg nije nosila grudnjak. Uparila ga je s gaćicama bež boje i štiklama te tako šetala gradom. Prema kaznenom zakonu Kalifornije, ovakvo javno izlaganje intimnih dijelova tijela kažnjava se te bi optuženi mogli dobiti i kaznu od šest mjeseci okružnog zatvora, novčanu kaznu do 1000 dolara te bi mogli biti registrirani kao seksualni prijestupnici najmanje 10 godina.

image

Bianca Censori

Profimedia/
image

Bianca Censori

Yeezilians/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Yeezilians/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Bianca Censori

Profimedia/

Podsjetimo, Bianca i njezin suprug, reper Kanye West, već su razljutili određene ugostitelje, koji su obećali da će kontroverznom paru zabraniti ulazak u njihove restorane, nakon što se Censori ovog vikenda ponovno pojavila u jednom razgolićenom izdanju na večeri.

Poznata po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama, Bianca je više puta razbjesnila javnost. Tako je bilo i tijekom njihova romantičnog izleta u Italiju, gdje je šetala otkrivajući bradavice, a par je dospio na naslovnice svjetskih medija nakon što su procurile fotografije na kojima se može vidjeti obnažena stražnjica Kanyea Westa, a 29-godišnjakinja pritom izgleda kao da pruža oralni seks svome suprugu usred venecijanskog kanala. Te su fotografije razbjesnile ovu konzervativniju katoličku zemlju te su ih brojni Talijani optužili za nepoštovanje. Neki su išli toliko daleko da su tražili da kontroverzni par završi iza rešetaka, no to se na kraju ipak nije dogodilo. Za sada...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2024 10:26