BROJNI NEGODOVALI

Mladenku iz Srbije napali jer je sjedila na vjenčanju, no ona je imala dobar razlog: ‘Treba te biti sram‘

Fitness trenerica Nađa Mitov sjedila je na crkvenom vjenčanju jer je noć prije povraćala i bila na infuziji

Vjenčanje fintess trenerice Nađe Mitov

 Screenshot/tiktok/mitovna/

Fitness trenerica Nađa Mitov iz Novog Sada je na TikToku podijelila snimke sa svog vjenčanja, a onda naišla na bujicu komentara negodovanja. Naime, mnogim korisnicima TikToka smetalo je što je mladenka sjedila za vrijeme crkvenog vjenčanja.

"Djevojko, ovako se ne dolazi pred svećenika", "Odakle ti ideja da sjedneš", "Treba te biti sram", komentirali su joj. No, mnogima je zasmetao i njezin odabir vjenčanice.

"Ovo Crkva nije trebala dopustiti, polugola ući, strašno i žalosno", "Važno da noge u crkvi pokažeš, sramota, fuj", "Trebala je gola doći u crkvu, možda joj ne bi bilo loše. Sačuvaj Bože", pisali su.

@mitovna Koja je verovatnoća da vam bude loš veče pre venčanja?😏 #epacaoljudi #viralno #srbija #pravoslavlje❤️☦️🇷🇸❤️ #balkan #vencanica #svadba @VIKKI’S GIRLS ♬ Take Me To Church - Hozier

Nađa je imala dobar razlog da sjedi tijekom ceremonije. Naime, noć prije je povraćala i bila na infuziji.

"Kakve su šanse da vam bude loše prije vjenčanja?", napisala je u opisu videa.

"Jela sam jagode, ali nisam ih oprala u sodi bikarboni. Legla sam oko 23:30 spavati i bila mi je muka. Nisam mogla spavati, trpjela sam bolove... Oko 1:30 sam počela povraćati. Mislila sam da će mi biti bolje, ali sam do pet ujutro povraća svako malo. Kad sam popila lijekove i primila infuziju otišla sam na frizuru i šminku. Sve je bilo savršeno osim mene, osjećala sam se očajno, a slijedilo je crkveno vjenčanje", piše Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 12:13