VIĐENI ZAJEDNO

Beckhamov sin upustio se u vezu s dosta starijom brazilskom pjevačicom, već ju je upoznao s cijelom obitelji...

Cruz i Jackie su zajedno već tri mjeseca, a ona je upoznala njegovu cijelu obitelj

Cruz i Victoria Beckham

 Lisa O‘connor/Afp

Sin legendarnog nogometaša Davida Beckhama, Cruz (19), ponovno ljubi, ovaj put 10 godina stariju brazilsku pjevačicu Jackie Apostel. Ona se ovih dana pridružila cijeloj obitelji na pariškom Tjednu mode.

Kako prenosi Daily Mail, Cruz i Jackie su u vezi od lipnja, a zajedno su podržali njegovu majku Victoriju tijekom njene revije. Magazin Hello prenosi kako će Jackie sljedeći mjesec proslaviti svoj 29. rođendan.

"Jackie je bivša članica brazilske ženske grupe Schutz i starija je devet godina od svog dečka. U Instagram objavi koja predstavlja članove Schutza iz 2022. je Jackie predstavljena kao 26-godišnjakinja, što znači da sad ima 28. Zvijezda će napuniti 29 godina 18. listopada", napisali su oni.

Jackie je nekoliko puta viđena s obitelji Beckham tijekom tjedna mode, a nosila je i jednu od Victorijinih kreacija na reviji. Nakon revije se oglasila na Instagramu te napisala: "Jedna od najljepših revija i najljepših haljina. Čestitam, Victoria Beckham."

Nedavno je Daily Mail prenio kako je Cruzova bivša djevojka Bby Ivy rekla kako ju je mladi Beckham prevario, a podršku joj je poslala i njegova druga bivša, Issey Moloney. Beckhama su s Moloney povezivali ranije ove godine, a kratko nakon je viđen s Bby Ivy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 09:45