EMOTIVNI TRENUTAK

Mladi nasljednik bio je vidno zabrinut, a onda je uskočio slavni tata: Fanovi se rastopili kad su vidjeli kako tješi sina

Glumac Matthew McConaughey ranije je otkrio da bi podržao svoju djecu ako se odluče graditi karijeru u industriji zabave

Matthew McConaughey i Levi

 Dsanchez/cpr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Dsanchez/cpr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Matthew McConaughey tješio je svog 16-godišnjeg sina Levija na setu njegova debitantskog filma "Way of the Warrior Kid", prenosi Page Six. Glumac je, u videu koji je objavio TMZ, tapšao po ramenu svog, naizgled zabrinutog, sina te razgovarao s njim. Levi u filmu "Way od the Warrior Kid" ima sporednu ulogu uz glumicu Avu Torres te glavnu postavu - Chrisa Pratta, Lindu Cardellini i Judea Hilla.

Inače, McConaughey je ranije otkrio da bi podržao svoju djecu ako se odluče graditi karijeru u industriji zabave. "Gledajte, želim da rade za što su stvoreni. Što god imaju urođenu sposobnost da rade i voljni su uložiti trud da bi postali bolji u tome, što god to bilo, želim da se time bave. Je li to nešto u industriji kojom se bavim? Bravo. Upoznao sam neke od najdivnijih ljudi u svom životu u svojoj industriji, volim to što radim", kazao je glumac.

McConaughey sa suprugom Camilom Alves, s kojom je u braku od 2012. godine, osim Levija ima i kćer Vidu (14) te sina Livingstona (11). Levi na društvenim mrežama, koje je dobio kada je napunio 15 godina, često dijeli snimke s ocem te pokazuje koliko su bliski pa novonastali video oca i sina sa seta nadolazećeg filma nije previše iznenadio obožavatelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 14:20