FATALNA NATASHA

Muža je godinama varala s njegovim slavnim bratom nogometašem, a sada se udala za vatrogasca: ‘On je onaj pravi!‘

Afera je izazvala veliki sukob između braće koji se nastavlja i 13 godina kasnije, no čini se da ju je ona ostavila iza sebe...

Natasha i Rhodri Giggs

 Channel 5/planet/profimedia/Channel 5/planet/profimedia

Bivša šogorica i ljubavnica Ryana Giggsa, Natasha Lever, udala se za svog partnera, vatrogasca Haroona Headleya, koji je ostavio ženu i svoje troje djece kako bi bio s njom.

Bivša 41-godišnja zvijezda ‘Celebrity Big Brothera‘ dospjela je na medijske naslovnice 2011. kada je procurila vijest da je imala osmogodišnju aferu s bivšim nogometašem Manchester Uniteda, dok je još bila u braku s njegovim bratom Rhodrijem.

Veza je izazvala veliki sukob između braće koji se nastavlja i 13 godina kasnije, jer je 46-godišnji Rhodri ranije ove godine tvrdio da bi mogao ‘pokopati‘ svog brata s još otkrića u vezi tog skandala.

No, čini se da je Natasha cijelu tu ljubavnu sagu ostavila iza sebe te se odlučila skrasiti s Haroonom, koji ju je zaprosio u siječnju ove godine dok su bili na odomoru na Tajlandu. Navodno je to učinio na vrlo romantičan način, a Natasha je sigurna da je pronašla ‘onog pravog‘.

Prosidba je pala samo 12 mjeseci nakon što se par uselio zajedno u Manchesteru, nakon što je Haroon donio odluku da će ostaviti suprugu s kojom je bio 20 godina zbog Natashe.

Njihovoj ljubavi očito ništa nije moglo stati na put pa su se tako ovog vikenda i vjenčali, a Natasha je fotografije s vjenčanja podijelila i na društvenim mrežama.

Blistala je u poluprozirnoj vjenčanici s dubljim dekolteom i podignutom kosom. Haroon je odabrao bež odijelo te nije skidao osmijeh s lica dok je sa svojom dragom hodao do oltara.

"Dan našeg vjenčanja. Još uvijek sam u oblacima zbog NAJBOLJEG dana u mom životu, bilo je sve onako kako smo željeli da bude", napisala je Natasha.

Inače, Natasha ima dvoje djece s Rhorijem i još dvoje djece s bivšim partnerom Markom Smithom. Također je bila trudna s Ryanom, no dijete je pobacila dva tjedana prije nego što se udala za njegova brata Rhodrija u Las Vegasu.

Haroon ima troje djece s bivšom suprugom Nicole, a stvari su u njihovom braku postale jako loše početkom ove godine. "Početkom ove godine njihov je odnos od lošeg postao užasan. Haroon bi nestao na nekoliko sati i onda kad bi se konačno pojavio, počeo bi se jako braniti kad bi ga Nicole pitala gdje je bio. On i Natasha su se upoznali i spetljali iako je ona znala da je on oženjen. Tvrde da su stvoreni jedno za drugo, vrijeme će pokazati", rekao je izvor za The Sun.

U travnju 2021. Rhodri Giggs izjavio je da je Natasha imala afere s čak 10 nogometaša. Također je ismijao i bratovu aferu u jednoj TV reklami.

Tijekom gostovanja u ‘The Central Club podcastu‘ ovog tjedna, Rhodri je otkrio da je još jedan razlog svađe među braćom to što ga je Ryan optužio da prodaje priče o njemu. No, Rhodri je uzvratio tako što mu je zaprijetio da bi mu zauvijek mogao uništiti reputaciju kad bi otkrio sve prljave detalje o Ryanu koje zna, ali je ‘prevelik čovjek da bi to učinio‘.

"Da sam namjeravao prodati neke priče, učinio bih to još prošle godine i pokopao tog kretena, pokopao ga. Postoje neke priče za koje znam da su ga mogle pokopati, pa da sam htio prodavati priče, učinio bih to. Ali zašto bih to želio učiniti? Zašto? Ne bih to učinio. Nisam toliko ogorčen ni lud, ali njemu je bolje da bude oprezan jer da hoću, mogu to učiniti", rekao je i poručio bratu: "Koliko ima godina, 48, 49? Mora je*** odrasti."

Inače, Ryan Giggs uhićen je u studenom 2020. pod sumnjom za dva napada na bivšu partnericu Kate Greville i njezinu sestru Emmu. Optužen je za fizičke ozljede, kao i za prisilu i kontrolu partnerice, te za napad na sestru. Oslobođen je u srpnju 2023. nakon što je Kraljevsko tužiteljstvo povuklo sve optužbe. Greville nije željela svjedočiti na ponovnom suđenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. listopad 2024 17:34