EMOTIVNA OBJAVA

Na profilu ‘X Factora‘ osvanula oproštajna poruka posvećena Liamu: ‘Ostavit će trajno nasljeđe...‘

Glazbenik je preminuo u srijedu nakon tragičnog pada, a od njega se opraštaju kolege i fanovi

Liam Payne

 David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia

Britanski glazbenik Liam Payne preminuo je u srijedu nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Imao je 31 godinu. Glazbenik se proslavio u natjecateljskom showu "X Factor", gdje se prvi put pojavio kao 14-godišnjak.

image

Liam Payne

Tobias Schwarz/Afp

Sada je na X profilu "X Factora" osvanula objava posvećena preminulom glazbeniku, uz oproštajnu poruku. "Srce nam je slomljeno zbog tužne smrti Liama Paynea. Bio je iznimno talentiran i kao dio One Directiona ostavit će trajno nasljeđe u glazbenoj industriji i obožavateljima diljem svijeta. Naše su misli s njegovim prijateljima, obitelji i svima koji su ga voljeli", napisali su.

Payne je prvi put na audiciju za show došao 2008. godine, ali tada nije prošao. Dvije godine nakon se ponovno okušao u natjecanju te su ga članovi žirija smjestili u bend uz Harryja Stylesa, Nialla Horana, Zayna Malika i Louisa Tomlinsona. Bend su nazvali One Direction.

image

Liam Payne bio je član omiljenog boy benda One direction

Diabolik/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bend je osvojio treće mjesto na natjecanju, a kasnije je doživio ogroman uspjeh. Ubrzo su postali jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih boy bendova svih vremena. Tijekom karijere su objavili pet albuma i osvojili brojne nagrade. Bend se raspao 2016. godine, kratko nakon odlaska Zayna Malika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 20:15