EMOTIVNA OBJAVA

Najbolji prijatelj Shannen Doherty bio je uz nju u najtežim trenucima, sad se oprostio od nje: ‘Bila si moja zaštitnica‘

Shannen i Chris bili su dugogodišnji prijatelji, a ona je bila bliska i s njegovo dvoje djece

Shannen i Chris

 Instagram/

Agent za nekretnine Chris Cortazzo, najbolji prijatelj Shannen Doherty, shrvan je nakon njezine smrti. Od prijateljice s oprostio emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Chris je podijelio video s njihovim fotografijama i snimkama te pokazao sretne trenutke kroz koje su zajedno prošli.

"Moja voljena prijateljice i moje srce. Koliko smo uspomena i smijeha podijelili otkako smo započeli putovanje. Bila si moja zaštitnica, moja najbolja prijateljica i moja božanska žena. Srce mi je potreseno. Volim te zauvijek, moja slatka draga prijateljice. Tvoj Christopher", napisao je Chris.

U komentarima su mu podršku pružili brojni pratitelji kao i neke poznate zvijezde. "Žao mi je zbog tvog gubitka. Nedostajat će nam", napisala je Lauren Sanchez, zaručnica Jeffa Bezosa, a javili su mu se još i majka manekenki Belle i Gigi, Yolanda Hadid, kao i Diplo.

Shannen je prije nekoliko tjedana viđena u javnosti, a tad su snimljene i njezine posljednje fotografije. Na fotografijama je uz nju bio upravo Chris, s kojim je zagrljeno šetala.

image

Shannen Doherty i Chris Cortazzo

Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

O prijateljstvu s Chrisom je rado pričala. "Imam najboljeg prijatelja, muškog najboljeg prijatelja, s kojim se šalim da smo u braku", rekla je ranije i dodala da je bliska i s njegovo dvoje djece, koje je doživljavala kao da su njezina djeca.

Glumica je preminula u subotu nakon dugogodišnje borbe s rakom. Rak dojke dijagnosticirali su joj 2015. godine, a onda je 2017. objavila da je u remisiji. Međutim, rak se vratio 2020. godine, a prošle je godine otkrila da se proširio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 04:29