BLIŽI SE VJENČANJE

Najljepša sportska novinarka podijelila detalje s ‘divlje‘ djevojačke zabave: Vrućih izdanja nije nedostajalo

Zabavu su 32-godišnjakinja i njene prijateljice nastavile u noćnom klubu

Diletta Leotta na svojoj djevojačkoj večeri

 Screenshot/instagram/

Mnogi je nazivaju "najljepšom sportskom novinarkom" i pod budnim okom prate njezino nadolazeće vjenčanje, a sada je odlučila podijeliti i dašak atmosfere s njene djevojačke večeri na Ibizi.

Diletta Leotta, poznata talijanska sportska novinarka, nosila je privlačnu bijelu čipkastu haljinu koja je sezala do koljena, a kombinaciju za ludu večer sa svojim prijateljicama upotpunila je prozirnim štiklama.

Kasnije se presvukla u izazovni ljubičasti kupaći kostim, a zabavu su 32-godišnjakinja i njene prijateljice nastavile u noćnom klubu.

Za talijanske se medije raspričala o njezinom nadolazećem vjenčanju, koje je na rasporedu 22. lipnja, s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom na Liparskom otočju, na koje dolazi 150 uzvanika.

- Pratimo predbračni tečaj u župi blizu kuće - objasnila je.

- Radimo to privatno kad je Loris vikendom u Milanu. Idemo u nedjelju ujutro u 7, a onda bježim na stadion - opisala je svoj radni tjedan.

Što se tiče vjenčanice, priznala je da je bila u panici oko odabira haljine.

- Isprobat ću ih trideset. Željela bih pred oltar otići u trapericama - izjavila je, no prema izvorima, Diletta ima planirana čak tri presvlačenja tijekom cijelog dana vjenčanja, točnije, između ceremonije i domjenka.

Inače, poznata je Leotta i majka malene djevojčice. Malena je rođena 16. kolovoza, pa će rođendane ubuduće slaviti zajedno sa svojom mamom, koja kaže da joj je rođenje djevojčice najljepši rođendanski dar.

- Dobro došla, Aria. Ti si najljepši dar koji smo mogli tražiti - napisala je Diletta na Instagramu uz fotografiju na kojoj ona i njen partner poziraju uz svoju bebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 11:07