‘NJIH DVOJE SU SKUPA?‘

Najljepša žena svijeta ima novog dečka: ‘Došla mu na koncert, publici je zabranila da je fotografiraju, ali...‘

Emily je na koncert stigla odjevena cijela u crno, a nosila je i sunčane naočale. Pokušavala je izbjegnuti službene snimatelje

Emily Ratajkowski i Shaboozey

 Guerin Charles/abaca/abaca Press/profimedia/michael Tran/afp/

Posljednjih se dana šuška o tome da Emily Ratajkowski ponovno ljubi i to poznatog country pjevača Shaboozeyja. Dva dana nakon što su viđeni zajedno u jednom noćnom klubu, gdje su se držali za ruke, Emily je snimljena i na njegovom koncertu tijekom velike zabave koju je organizirala radijska stanica Z100.

Ratajkowski se pokušala sakriti od pogleda publike tako što se odjenula cijela u crno, a nosila je i sunčane naočale. Kako je izvor rekao za Page Six, ljudima je bilo zabranjeno fotografiranje manekenke. "Ona i njezin tim nisu da čak dali ni Z100 da ju fotografiraju", kaže.

image

Emily Ratajkowski

Eibner-pressefoto/annika Graf/imago Sportfotodienst/profimedia

Ipak, neki su uspjeli uhvatiti manekenku na kameri pa je tako radijska stanica iHeartRadio uspjela snimiti kratak video na kojem je plesala uz Shaboozeyjevu pjesmu. Stajala je sama i odvojena od ostatka publike.

Nije poznato jesu li Emily i Shaboozey, pravog imena Collins Obinna Chibueze, zapravo zajedno niti kada su se upoznali. Međutim, brojnima su izgledali izrazito blisko u noćnom klubu u New Yorku gdje su zajedno plesali. "Uživali su u međusobnom društvu cijelu noć, nisu pokušali biti diskretni", ispričao je drugi posjetitelj kluba. Kako je dodao, par je napustio klub kratko nakon ponoći.

image

Shaboozey

Michael Loccisano/Getty Images Via Afp

Emily i Shaboozey su se ovog ljeta nekoliko puta našli na istom mjestu. Prisustvovali su zabavi povodom američkog Dana nezavisnosti koju je organizirao poduzetnik Michael Rubin. Shaboozey je nedavno nastupao u Montauku, a nakon koncerta je izašao na večeru s prijateljima, među kojima je bila i Ratajkowski.

Inače, Shaboozey se proslavio pjesmom "A Bar Song" koja se trenutno nalazi na listama najslušanijih pjesama diljem svijeta. Veliki je uspjeh postigao i kad se pojavio u pjesmama "Spaghetti" i "Sweet/Honey/Buckiin" koje su se našle na novom albumu slavne Beyonce.

image

Emily Ratajkowski

Jason Howard/instar Images/profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. kolovoz 2024 11:24