TOM I BRAD

Najveća imena Hollywooda u svađi su već više od 30 godina: ‘Taman su se malo primirili i sad je opet kulminiralo‘

Brad Pitt i Tom Cruise prvi su se put sukobili dok su zajedno radili na klasiku iz 1994., ‘Intervju s vampirom‘

Brad Pitt, Tom Cruise i Nicole Kidman, 1997.

 Tammie Arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia/Tammie Arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Brad Pitt i Tom Cruise dva su najveća imena Hollywooda, s karijerama dugim nekoliko desetljeća.

No, neki ne znaju da se ova dvojica ljepotana već desetljećima ne podnose. Točnije, svađaju se već više od 30 godina. A najnovija informacija o tome da će Brad Pitt od sada provoditi više vremena u Londonu zbog snimanja novog filma o F1, ponovno je pokrenula staru svađu jer Cruise u tom gradu živi.

Kako je započela njihova svađa?

60-godišnji Pitt i 62-godišnji Cruise prvi su se put sukobili dok su zajedno radili na klasiku iz 1994., "Intervju s vampirom". Pitt je tada komentirao da su njih dvojica potpune suprotnosti, opisujući zvijezdu "Nemoguće misije" kao sjeverni pol, a sebe kao južni, pisao je Closer.

"Postoji razlog zašto nisu radili zajedno 30 godina. Oni su se tada toliko posvađali, dok su snimali ‘Intervju s vampirom‘, da niti jedan od njih dvojice nije uspio prijeći preko toga. Oni to nastoje u javnosti prikriti, ali nije tajna da se zapravo ne podnose", rekao je izvor za Closer.

Isti medij sada navodi da Cruise "nije impresioniran time što će Brad boraviti u njegovoj zemlji‘, kao i da ga "nervira" to što radi s redateljem Josephom Kosinskim. Cruise je, naime, angažirao Kosinskog na njegovom nastavku ‘Top Guna‘ iz 2022., "Top Gun: Maverick."

"Tomu smeta što je ovaj došao u ‘njegov kraj‘, odnosno Ujedinjeno Kraljevstvo, a Brad je posljednja osoba koju želi u onome što sada smatra svojim osobnim kraljevstvom", rekao je izvor pa nastavio: "Tom se jako ponosi time što je postao dijelom britanskog visokog društva, što se druži s članovima kraljevske obitelji i ima dobar odnos s Beckhamovima."

"Što se njega tiče, London je njegov dom, tako da ljudi poput Brada, koji samo slete ovdje, snime film ili s vremena na vrijeme dođu na kratki odmor, jednostavno nisu s njim na istoj valnoj duljini. No, smeta ga i to što Brad sada radi s istim redateljem kojeg je i Tom angažirao", dodao je izvor, prenosi britanski Mirror.

image

Tom Cruise i Brad Pitt u ‘Intervjuu s vampirom‘

Kpa Publicity/united Archives/profimedia/Kpa Publicity/united Archives/profimedia

Na Pittovu nadolazećem filmu o F1 također će raditi i Jerry Bruckheimer, koji je producirao ‘Top Gun‘, a na njemu radi i legenda Formule 1, Lewis Hamilton.

Osim toga, predviđa se da će Pittov film biti jednako uspješan kao i "Top Gun: Maverick", uz nagađanja da bi ovo mogao biti Bradov prvi film od milijardu dolara. To pak predstavlja problem za Cruisea.

"Bilo je raznih priča o tome kako će Brad slijediti uspjeh koji je Tom postigao s ‘Top Gunom‘ i zaraditi milijardu dolara kada ovaj film konačno stigne u kina, a to nije prošlo dobro kod Toma. Osjeća se kao da Brad namjerno hoda na prstima i pokušava ga posramiti”, nastavio je izvor za Closer.

Cruise to doživljava kao izazov i trudi se svima dati do znanja da će razbiti Pitta kad je u pitanju zarada na kino blagajnama.

"Imaju mnogo zajedničkih kontakata pa će, naravno, Brad čuti sve što će ovaj govoriti o njemu, a poznavajući ga, Tom će imati puno toga za reći", zaključuje izvor blizak glumcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 13:35