NE STAJE...

Nakon bankrota, bivša starleta prošetala u bikiniju od 1000 € i pokazala rezultate 17. povećanja grudi

Njezin kupaći kostim košta oko 1030 eura, a na glavi je imala šešir u vrijednosti 600 eura

Katie Price

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivša manekenka i starleta Katie Price prije nekoliko je mjeseci bankrotirala zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti, no to je nije spriječilo da se "pohvali" rezultatima šestog faceliftinga i 17. povećanja grudi.

Katie je paradirala u minijaturnom Louis Vuitton bikiniju, a tijekom odmora u Turskoj paparazzi su je snimili sa ožiljcima i zavojima na licu.

image

Katie Price

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njezin kupaći kostim košta oko 1030 eura, a na glavi je imala šešir u vrijednosti 600 eura.

image

Katie Price

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Majka petero djece, koja živi u Sussexu, nije se pojavila pred sucem 30. srpnja u sklopu svog stečajnog postupka vrijednog 760.000 funti nego je umjesto toga odletjela u Tursku na odmor, gdje je usput obavila i svoj šesti lifting lica te je platila 133 funti vrijedno noćenje u hotelu s pet zvjezdica.

Prošlog su je tjedna tako na povratku iz Turske u Englesku na aerodromu dočekali policajci i uhitili je. Nalog za njezino uhićenje nedavno je izdan, ali je ona ‘pobjegla‘ van države i podvrgnula se novom estetskom zahvatu. Do uhićenja je došlo zato što se nije pojavila na suđenju prošlog mjeseca, na koje je morala doći zbog bankrota.

Inače, Katie je prvi put bankrotirala 2019. godine, a onda opet u ožujku ove godine. Već tada su je upozorili da će biti uhićena ako se ne pojavi na suđenju jer je prvo suđenje propustila. Ranije je izjavila kako svoj bankrot "shvaća vrlo ozbiljno."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 00:44