IDU NA SAVJETOVANJE?

Nakon glasina o razvodu, J.Lo ‘lajkala‘ znakovitu objavu i dodatno rasplamsala sumnje

Zanimljivo je kako je Lopez lajkala je objavu na Instagramu o ‘prekinutim vezama‘, dodatno potaknuvši glasine o razdoru

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck navodno su "svatko na svojoj strani" u braku, koji je prema brojnim glasinama, krenuo prema svome kraju i razvodu.

- Jen i Ben imaju problema u braku - rekao je izvor za Us Weekly u četvrtak.

- Počeli su imati probleme prije nekoliko mjeseci jer je Jen povećala broj radnih obveza i počela se pripremati za svoju turneju - tvrdi izvor. Kako piše Page Six, pjevačica je "usredotočena na posao" i sprema se započeti svoju svjetsku turneju "This is Me... Now: A Love Story" u Orlandu idući mjesec.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Što se tiče njenog braka s Affleckom, izvor dodaje kako su na "dvije suprotne strane".

Dok je Lopez (54) nedavno uočena u potrazi za kućom u Los Angelesu u Kaliforniji, insajder je inzistirao da je ona samo tražila nekretninu za ulaganje.

image

Jennifer Lopez

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

Međutim, drugi izvor je rekao da Affleck (51) više ne živi s J.Lo. Doduše, još uvijek nisu spremni na razvod, već tvrde da rade na svojem braku. Prema InTouchu, Affleck i Lopez idu na savjetovanje za parove.

- Ben vjeruje u savjetovanje, do neke točke, i voljan je sudjelovati otvorenog uma, iako mrzi cijeli proces - rekao je insajder.

- On nikada neće mjeriti uspjeh ovog braka prema onome što se događa u ordinaciji terapeuta. Također, ima veću toleranciju na sukobe i borbu - ističe izvor i dodaje kako zvijezdu "Arga" poznaje više od 10 godina i da je "sve više svađa" između njega i pop zvijezde.

Glumačka zvijezda viđena je na fotografijama kako napušta susjedstvo Brentwood, gdje par inače boravi, a neki mediji tvrde da je boravio u obližnjoj kući. Glumac se vozio u svom crnom sportskom automobilu s rukom kroz prozor i vjenčanim prstenom na prstu. Kuća u kojoj je Affleck boravio se inače nalazi blizu kuće njegove bivše supruge Jennifer Garner.

image

Ben Affleck

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zanimljivo je kako je Lopez lajkala je objavu na Instagramu o "prekinutim vezama", dodatno potaknuvši glasine o razdoru.

Pjevačica je lajkala objavu koju je kreirala savjetnica za veze Lenna Marsak, a koja je govorila o izazovima veze u kojoj nema ‘‘integriteta i poštovanja‘‘.

- Ne možete izgraditi zdrav odnos s nekim kome nedostaje integritet i emocionalna sigurnost - piše u objavi.

Kako tvrdi Page Six, Lopez i Affleck nisu fotografirani zajedno zadnjih 47 dana jer je pjevačica prošli tjedan sama prisustvovala ovogodišnjoj Met Gali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 22:12