VELIKO PRIZNANJE

Nakon priznanja Ralfa Schumachera da je homoseksualac, oglasio se njegov sin: ‘Uz tebe sam, tata‘

Njegovo priznanje naišlo je na mahom pozitivne komentare njegovih fanova, a objavio je i fotografiju s partnerom

Ralf Schumacher

 Beautiful Sports/erlhof/imago Sportfotodienst/profimedia/Beautiful Sports/erlhof/imago Sportfotodienst/profimedia

- Najbolja stvar u životu je kada imaš pravog partnera kraj sebe s kojim možeš dijeliti sve - napisao je Ralf Schumacher, slavni vozač Formule 1 i brat Michaela Schumachera, na Instagramu i obznanio svima da je homoseksualac, piše CNN.

Njegovo priznanje naišlo je na mahom pozitivne komentare njegovih fanova, stoga je Ralf odlučio objaviti još jednu fotografiju sa svojim partnerom. Uz fotografiju, priložio je i poruku.

- Mnogo hvala na brojnim čestitkama i komentarima. Veoma smo sretni i hvala vam svima - napisao je.

Nakon toga se oglasio i njegov sin, 22-godišnji David Schumacher, koji je također pružio podršku svom ocu u komentarima.

- Jako sam sretan što si konačno našao nekoga s kim se zaista osjećaš ugodno i sigurno. Bez obzira na to je li u pitanju muškarac ili žena, ja sam 100 posto uz tebe, tata, želim vam sve najbolje i čestitam - poručio mu je David, koji se također bavi automobilizmom.

Ralf je inače bio 14 godina u braku s Corom Schumacher, ujedno i majkom spomenutog Davida. Podsjetimo, Schumacher se zaručio s Corom-Caroline Brinkmann, bivšom manekenkom, u travnju 2001., a vjenčali su se 5. listopada te godine na privatnoj ceremoniji u kući para u Hallwangu, u Austriji. Bivša mu je supruga inače televizijska voditeljica i bivši model, a završila je na naslovnicama GQ-a, Playboya i Maxima. Od Ralfa se razvela 18. veljače 2015. godine.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Ralf je odvozio 165 utrka u Formuli 1, ali nije bio uspješan kao njegov stariji brat Michael te je upisao samo šest pobjeda.

image

Ralf Schumacher, 2001.

Patrick Hertzog/afp/profimedia/Patrick Hertzog/afp/profimedia

Schumacher je, izvan svog života u svijetu automobilističkih utrka, istaknuti zagovornik utočišta za životinje Gut Aiderbichl, smještenog u blizini Salzburga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 14:15