ŽIVI ŽIVOT

Nakon razvoda od pjevača, mlada glumica procvjetala je s britanskim aristokratom: ‘Sunce, seks i sumnjičavi roditelji‘

Par su prvi put povezali u listopadu prošle godine nakon razvoda glumice od pjevača Joea Jonasa...

Sophie Turner i Peregrine Pearson

 Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Sophie Turner, koja je javnosti najviše poznata po igranju Sanse Stark u seriji "Igre prijestolja", podijelila je na svom Instagramu nekoliko trenutaka koji su u posljednje vrijeme obilježili njezin život - od druženja s prijateljima, uživanja u prirodi do odlaska na koncert popularne pjevačice Taylor Swift - ali opis objave je brojne obožavatelje zbunio.

"Sunce, seks i sumnjičavi roditelji", napisala je glumica uz fotografije i potaknula brojne komentare, "Oh, ona živi svoj najbolji život", "Žene drugačije sjaje kad prekinu toksičnu vezu", "Izgledaš puno sretnija otkako si otišla od bivšeg", "Sjajno je vidjeti Sophie kako je sretna! Ona zaslužuje sve najbolje što svijet može ponuditi", pisali su obožavatelji, a onda je jedan otkrio što je to glumica htjela reći opisom.

"Za Amerikance, ovo je referenca na britansku TV emisiju prije desetak godina pod nazivom ‘Sunce, seks i sumnjičavi roditelji‘", otkrio je obožavatelj. Nekima se nije svidjelo što ni na jednoj fotografiji gdje Turner uživa nema njezine djece, ali The Mirror prenosi da su drugi to pohvalili i rekli da bi više roditelja tako trebalo postupiti.

Izgleda da ljubav između Turner i britanskog aristokrata Peregrinea Pearsona cvjeta, a kako on utječe na nju očito nisu mogli ne zamijetiti ni obožavatelji. Inače, par su prvi put povezali u listopadu prošle godine nakon razvoda glumice od pjevača Joea Jonasa. Tada su bivši supružnici postigli privremeni dogovor o skrbništvu nad Willom i Delphine, njihovim kćerima, koje prema postignutom dogovoru trebaju živjeti na dvije lokacije - u Engleskoj i Americi.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Rbe/Kcs Presse/Profimedia/Rbe/kcs Presse/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 05:46