NE MOŽE SE ŽALITI

Nakon što ga je bivša žena optužila da mu djeca nemaju za kruh, glumac s novom zaručnicom viđen u ‘jeftinom‘ hotelu

Alice Evans je optužila bivšeg supruga da je na svoju zaručnicu potrošio 77.000 dolara dok se ona bori da prehrani njihovu djecu

Bianca Wallace i Ioan Gruffudd

 Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Glumac Ioan Gruffudd i njegova zaručnica Bianca Wallace provode se u Americi, ali po jeftinim hotelima tako da se Gruffuddova bivša supruga, glumica Alice Evans, ne može previše žaliti. Kao što znamo, Evans je optužila bivšeg supruga da je na svoju zaručnicu potrošio 77.000 dolara dok se ona bori da prehrani njihovu djecu.

Kako Daily Mail prenosi, par je odsjeo u hotelu gdje je cijena noćenja 77 dolara, a ondje su zbog Wallaceinog posla - glumačkog angažmana u filmu "Cougar". Nakon što su putovali svijetom i nakon optužbe da glumac ne plaća alimentaciju, par se odlučio za nešto jeftiniji hotel.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjetimo, Gruffudd i Evans imaju dvije kćeri, 14-godišnju Ellu i 10-godišnju Elsie, ali osim alimentacije za djecu, Evans traži i alimentaciju za supružnika te novac koji joj pripada temeljem predbračnog ugovora.

"Alice se prijavljuje za socijalnu pomoć jer ne može uzdržavati sebe i djecu. Financijsko je suđenje zakazano za nekoliko mjeseci i Alice neće moći preživjeti bez primanja standardne supružničke potpore. Ioan ima mogućnost plaćanja uzdržavanja supružnika na temelju njegove veće financijske sposobnosti i njegova stalnog raskošnog načina života. Iz tih razloga, Alice traži alimentaciju za djecu i supružnika", kazala je ranije odvjetnica glumice, Janina Verano.

image

Alice Evans i kćeri

Screenshot/instagram/

I dok se procjenjuje financijska situacija glumca, koji navodno zarađuje desetke tisuća dolara, Evans mjesečno dobiva samo 300 dolara pa joj prijatelji pomažu oko uzdržavanja djece. S obzirom na predbračni ugovor, Evans tvrdi da ima pravo na 20 posto Gruffuddove zarade, za koju će se boriti na sljedećoj parnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2024 17:46