NOTORNI TULUMI

Nakon uhićenja P. Diddyja svi su samo čekali njegovu reakciju, a sada je i stigla - i to kako: ‘Tko je glavni? Leo...‘

Jedna fotografija iz 2000. prikazuje mladog Lea odjevenog u bijelo kako sjedi pored Combsa, koji drži bocu šampanjca

Leonardo DiCaprio i Diddy na jednoj od zloglasnih ‘bijelih zabava‘

 Globe Photos/zuma Press/profimedia/Globe Photos/zuma Press/profimedia

Leonardo DiCaprio (49) ogradio se od Seana ‘Diddyja‘ Combsa nakon što se u javnosti pojavila njegova slika s jednog od zloglasnih Diddyjevih ‘bijelih partyja‘. Glumac je poručio kako s posrnulim glazbenim mogulom ‘nema ništa godinama‘, piše Daily Mail.

Podsjetimo, Combs (54) je uhićen i optužen za reketarenje i trgovinu ljudima radi prostitucije.

Također je optužen da je prisiljavao žena na ‘vrlo razrađene seksualne predstave‘, opisane kao ‘freak offs‘. Combs je jednom rekao da je zvijezda Titanica ‘osoba broj jedan‘ na njegovom popisu uzvanika na ‘bijelim partyjima‘.

Taj VIDEO možete pogledati na sljedećoj poveznici.

Još neke zvijezde koje je ugostio su Kim Kardashian, Paris Hilton i Mariah Carey.

Međutim, izvor blizak DiCapriju kaže da Leo ‘nije bio u kontaktu‘ s Combsom godinama, da nikada nije bio na ‘freak offovima‘ i da nema nikakve veze sa slučajem.

Diddy i DiCaprio su posljednji put zajedno slikani u javnosti na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 29. srpnja 2004.

Glumac je također viđen kako pleše uz Combsa na njegovom 50. rođendanu 2019.

‘Leonardo DiCaprio nema apsolutno nikakve veze s ovime. Išao je na nekoliko partyja početkom 2000-ih - ali tamo su bili doslovno svi. Nisu to bili freak-offovi. Bile su to velike kućne zabave. Leo je u to vrijeme bio na početku karijere‘, rekao je izvor blizak glumcu.

‘On nema ništa s tim svijetom i smiješno je pretpostaviti da je upetljan u ovo na temelju nekoliko zrnatih fotografija starijih od 20 godina. Leo je fokusiran na svoju karijeru i svoju vezu i uopće ne razmišlja o Diddyjevom slučaju‘, rekao je izvor.

Zloglasni Bijeli partyji održavali su se u Diddyjevoj kući u East Hamptonu, gdje su se okupljale neke od najslavnijih osoba u Americi. Jedna fotografija s White Partyja 2000. prikazuje mladog Lea odjevenog u bijelu majicu i kratke hlače kako sjedi pored Combsa, koji drži bocu šampanjca.

Kad su novinari 2018. pitali Diddyja tko je glavni na njegovim partyjima, on je bez oklijevanja rekao ‘Leonardo DiCaprio‘.

Inače, među poznatim gostima bilo je i mnogo ženskih zvijezda koje su često bile na ketaminu i drogi poznatoj kao GHB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 16:27